Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 rosii mijlocii
- 2 fileuri de peste
- 2 ardei copti
- 3-4 ciuperci
- 50g orez
- sare
- piper
- 1 galbenus
- 1 lingurita mustar
- 50 g ulei
Mod de preparare:
Scobiti rosiile cu o lingurita dupa care adaugati sare, piper, putin otet si se lasa la o parte. Fierbeti orezul si ciupercile, separat. Taiati marunt pestele, ardeiul si ciupercile. Amestecati orezul, pestele, ardeiul si ciupercile, dupa care adaugati maioneza preparata din 1 galbenus, mustar si ulei. Se umplu rosiile, se decoreaza cu cate o felie de ciuperca.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana