Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 12 rosii mijlocii
- 2 fileuri de peste
- 2 ardei copti
- 3-4 ciuperci
- 50g orez
- sare
- piper
- 1 galbenus
- 1 lingurita mustar
- 50 g ulei
Mod de preparare:
Scobiti rosiile cu o lingurita dupa care adaugati sare, piper, putin otet si se lasa la o parte. Fierbeti orezul si ciupercile, separat. Taiati marunt pestele, ardeiul si ciupercile. Amestecati orezul, pestele, ardeiul si ciupercile, dupa care adaugati maioneza preparata din 1 galbenus, mustar si ulei. Se umplu rosiile, se decoreaza cu cate o felie de ciuperca.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare