Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg carne macra
- 3 cepe mijlocii
- 1 lingura ulei
- 2 morcovi
- mustar
- piper
- cimbru
- boia dulce
- boia iute
- 2 foi de dafin
- 3 pahare cu vin sec
- 3 linguri cu bulion
- 1 pahar cu apa
- sare
Mod de preparare:
Carnea macra se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia dulce si boia iute si se lasa la macerat o jumatate de ora. Ceapa si morcovii se taie rondele si se aseaza intr-o tava. Se face un sos din apa, vin și bulion, din care adaugam 3/4 in tava. Carnea se unge cu mustar, usturoiul se taie bucatele si se agauga amandoua in tava. Adaugati foile de dafin si introduceti la cuptorul incins cam o ora. Cand observati ca a scazut sosul, intoarceti friptura si completati cu restul de sos. Cand este gata, se scoate, friptura de porc se taie felii subtiri si se tine la cald.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare