Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg carne macra
- 3 cepe mijlocii
- 1 lingura ulei
- 2 morcovi
- mustar
- piper
- cimbru
- boia dulce
- boia iute
- 2 foi de dafin
- 3 pahare cu vin sec
- 3 linguri cu bulion
- 1 pahar cu apa
- sare
Mod de preparare:
Carnea macra se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia dulce si boia iute si se lasa la macerat o jumatate de ora. Ceapa si morcovii se taie rondele si se aseaza intr-o tava. Se face un sos din apa, vin și bulion, din care adaugam 3/4 in tava. Carnea se unge cu mustar, usturoiul se taie bucatele si se agauga amandoua in tava. Adaugati foile de dafin si introduceti la cuptorul incins cam o ora. Cand observati ca a scazut sosul, intoarceti friptura si completati cu restul de sos. Cand este gata, se scoate, friptura de porc se taie felii subtiri si se tine la cald.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară