Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 kg carne macra
- 3 cepe mijlocii
- 1 lingura ulei
- 2 morcovi
- mustar
- piper
- cimbru
- boia dulce
- boia iute
- 2 foi de dafin
- 3 pahare cu vin sec
- 3 linguri cu bulion
- 1 pahar cu apa
- sare
Mod de preparare:
Carnea macra se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia dulce si boia iute si se lasa la macerat o jumatate de ora. Ceapa si morcovii se taie rondele si se aseaza intr-o tava. Se face un sos din apa, vin și bulion, din care adaugam 3/4 in tava. Carnea se unge cu mustar, usturoiul se taie bucatele si se agauga amandoua in tava. Adaugati foile de dafin si introduceti la cuptorul incins cam o ora. Cand observati ca a scazut sosul, intoarceti friptura si completati cu restul de sos. Cand este gata, se scoate, friptura de porc se taie felii subtiri si se tine la cald.
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie