IN ACEST ARTICOL:
O friptura frageda pentru o cina reusita

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 kg carne macra
  • 3 cepe mijlocii
  • 1 lingura ulei
  • 2 morcovi
  • mustar
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • boia iute
  • 2 foi de dafin
  • 3 pahare cu vin sec
  • 3 linguri cu bulion
  • 1 pahar cu apa
  • sare

Mod de preparare:

Carnea macra se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, boia dulce si boia iute si se lasa la macerat o jumatate de ora. Ceapa si morcovii se taie rondele si se aseaza intr-o tava. Se face un sos din apa, vin și bulion, din care adaugam 3/4 in tava. Carnea se unge cu mustar, usturoiul se taie bucatele si se agauga amandoua in tava. Adaugati foile de dafin si introduceti la cuptorul incins cam o ora. Cand observati ca a scazut sosul, intoarceti friptura si completati cu restul de sos. Cand este gata, se scoate, friptura de porc se taie felii subtiri si se tine la cald.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri