Dificultate chiftelute din peste: redusa
Ingrediente chiftelute din peste:
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

- 500 g file de peste
- 2 chifle
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 2 linguri branza rasa
- 2 linguri faina
- 100 ulei
- sare
- piper
Mod de preparare chiftelute din peste:
Se pot prepara din orice fel de peste. Fileul de peste se toaca marunt. Se adauga chiflele inmuiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se amesteca totul bine. Se formeaza chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
7 legume si o sursa inepuizabila de proteine de buna calitate

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?