Dificultate chiftelute din peste: redusa
Ingrediente chiftelute din peste:
- 500 g file de peste
- 2 chifle
- 3 catei de usturoi
- 2 oua
- 2 linguri branza rasa
- 2 linguri faina
- 100 ulei
- sare
- piper
Mod de preparare chiftelute din peste:
Se pot prepara din orice fel de peste. Fileul de peste se toaca marunt. Se adauga chiflele inmuiate in apa si bine stoarse, ouale, branza rasa, sarea, piperul si usturoiul tocat. Se amesteca totul bine. Se formeaza chiftele rotunde care se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins.
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an