Avem nevoie de:
pentru chiftele:
- 1 kg cartofi
- patrunjel
- sare
- piper
- faina
pentru sos:
- 1 ceapa
- ulei
- 2 linguri bulion
- 1 1/2 lingura zahar
- apa
- dafin
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatam cartofii si apoi ii dam pe razatoarea mica. Ii punem la scurs si apoi ii amestecam cu patrunjel tocat, sare, piper si adaugam faina pana iese un aluat.
Facem bilute pe care le prajim in ulei incins.
Pentru sos: Curatam o ceapa, o tocam si apoi o calim in ulei incins.
Adaugam bulionul, zaharul si stingem cu apa.
Mai adaugam sare si piper dupa gust, o frunza de dafin si o crenguta de cimbru.
Lasam sa dea cateva clocote apoi adaugam chiftelele si mai lasam 2-3 minute pe foc.
Mai multe retete interesante puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Admitere liceu 2023. Crește numărul de locuri alocate pentru elevi în anul școlar viitor și scade numărul de locuri pentru învățământul primar
Simulare BAC 2023. Elevii claselor a XII-a susțin prima probă la Limba și literatura română
Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023
Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival, între 29 martie – 7 aprilie