O ciorba de pui bogata in vitamine

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 1 pui mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g taitei
  • leustean
  • 1 l bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...



Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri