Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 pui mare
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura loboda rosie
- 1 legatura patrunjel
- 1 ardei gras
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ou
- 200 g taitei
- leustean
- 1 l bors
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.