Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 pui mare
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura loboda rosie
- 1 legatura patrunjel
- 1 ardei gras
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ou
- 200 g taitei
- leustean
- 1 l bors
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?