Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 pui mare
- 2 cepe
- 1 morcov
- 1 legatura loboda rosie
- 1 legatura patrunjel
- 1 ardei gras
- 1 legatura ceapa verde
- 1 ou
- 200 g taitei
- leustean
- 1 l bors
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare