Ciorba olteneasca de pui

O ciorba de pui bogata in vitamine

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...
  • 1 pui mare
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 legatura loboda rosie
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ou
  • 200 g taitei
  • leustean
  • 1 l bors
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Puneti la fiert, pentru 20 minute, ceapa, patrunjelul si morcovul intregi. Tocati ceapa verde, loboda si ardeiul gras. Puiul se toaca bucati, pe care le adaugati la fiert cu celelalte verdeturi. Lasati sa fiarba cam 30 minute. Separat, fierbeti borsul. Cand s-a fiert, adaugati borsul si taiteii la ciorba si lasati inca 10 minute sa dea in clocot. Potriviti cu sare si piper. Cand ciorba e gata, stingeti focul si puneti leusteanul tocat marunt.

Citeste si:
Cum să ai un sistem imunitar puternic prin alimentație
Cum să ai un sistem imunitar...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri