Oua ochiuri fierte in apa, perfecte pentru masa de dimineata, dar si pentru o mancare de spanac sau mazare.

Dificultate: scazuta

Ingrediente:

Citeste si:
Ouăle de Paști: Semnificația și istoria ouălor roșii (și colorate)...
Ouăle de Paști: Semnificația...
  • 4 oua
  • 1 1/2 litri de apa
  • 50 g otet sau zeama de la o lamaie

Mod de preparare:

Intr-un vas, se pun la fiert apa si otetul. Cand a dat in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati delicat ouale. Puneti vasul la foc scazut, fara sa clocoteasca. In 4-5 minute ouale vor fi gata, avand

Citeste si:
Cum vopsești cele mai frumoase ouă pascale? 
Cum vopsești cele mai...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri