Dificultate: scazuta
Ingrediente:
Top 10 accesorii pe care trebuie să le ai în bucătărie

- 4 oua
- 1 1/2 litri de apa
- 50 g otet sau zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Intr-un vas, se pun la fiert apa si otetul. Cand a dat in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati delicat ouale. Puneti vasul la foc scazut, fara sa clocoteasca. In 4-5 minute ouale vor fi gata, avand galbenusul usor inchegat.
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare

Se serveste cu paine prajita sau cu mancare de spanac.
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?