Dificultate: scazuta
Ingrediente:
- 4 oua
- 1 1/2 litri de apa
- 50 g otet sau zeama de la o lamaie
Mod de preparare:
Intr-un vas, se pun la fiert apa si otetul. Cand a dat in clocot, luati vasul de pe foc si adaugati delicat ouale. Puneti vasul la foc scazut, fara sa clocoteasca. In 4-5 minute ouale vor fi gata, avand galbenusul usor inchegat.
Se serveste cu paine prajita sau cu mancare de spanac.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară