Ingrediente:
- 5 pulpe de pui intregi
- 1 borcan fasole pastai verzi, subtiri
- usturoi
- unt
- sare
- piper
- cimbru
- foaie de dafin
Mod de preparare:
Se fierb pulpele 30 de minute. Se scurg si se pun in tava pe foaie de copt. Se ung cu unt, se dau cu sare, piper, cimbru. Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute. Se scoate tava si se pune printre pulpe fasolea din borcan. Se pune deasupra usturoi pisat. Se da din nou la cuptor pentru 15 minute.
Mi-e foame si asa as bea o bere....
Pe blogul loculundescriu.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă