Ingrediente:
- 5 pulpe de pui intregi
- 1 borcan fasole pastai verzi, subtiri
- usturoi
- unt
- sare
- piper
- cimbru
- foaie de dafin
Mod de preparare:
Se fierb pulpele 30 de minute. Se scurg si se pun in tava pe foaie de copt. Se ung cu unt, se dau cu sare, piper, cimbru. Se dau la cuptorul incins la 180 de grade pentru 30 de minute. Se scoate tava si se pune printre pulpe fasolea din borcan. Se pune deasupra usturoi pisat. Se da din nou la cuptor pentru 15 minute.
Mi-e foame si asa as bea o bere....
Pe blogul loculundescriu.blogspot.com puteti descoperi multe alte retete interesante
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară