Ingrediente:
- 2 fructe mango coapte
- 250 ml iaurt
- 250 ml lapte
- 2 lingurite miere
- un sfert de lamaie stoarsa
Mod de preparare:
Cele 2 fructe se curata de coaja, se scoate samburele, si se taie cubulete mici, se mixeaza in blender, se adauga iaurtul si laptele, mierea si lamaia, se mixeaza in continuare. Cand compozitia primeste un aspect lichid, puteti sa o turnati in pahare, se bea la o temperatura de cel mult 10 grade, vara cu adaos de cuburi de gheata.
Va incurajez sa incercat iaceasta reteta, o bautura sanatoasa, delicioasa si foarte rapid realizabila.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!