Ingrediente:
- 2 fructe mango coapte
- 250 ml iaurt
- 250 ml lapte
- 2 lingurite miere
- un sfert de lamaie stoarsa
Mod de preparare:
Cele 2 fructe se curata de coaja, se scoate samburele, si se taie cubulete mici, se mixeaza in blender, se adauga iaurtul si laptele, mierea si lamaia, se mixeaza in continuare. Cand compozitia primeste un aspect lichid, puteti sa o turnati in pahare, se bea la o temperatura de cel mult 10 grade, vara cu adaos de cuburi de gheata.
Va incurajez sa incercat iaceasta reteta, o bautura sanatoasa, delicioasa si foarte rapid realizabila.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana