Ingrediente:
- 2 fructe mango coapte
- 250 ml iaurt
- 250 ml lapte
- 2 lingurite miere
- un sfert de lamaie stoarsa
Mod de preparare:
Cele 2 fructe se curata de coaja, se scoate samburele, si se taie cubulete mici, se mixeaza in blender, se adauga iaurtul si laptele, mierea si lamaia, se mixeaza in continuare. Cand compozitia primeste un aspect lichid, puteti sa o turnati in pahare, se bea la o temperatura de cel mult 10 grade, vara cu adaos de cuburi de gheata.
Va incurajez sa incercat iaceasta reteta, o bautura sanatoasa, delicioasa si foarte rapid realizabila.
Mai multe retete interesante puteti gasi pe blogul bucataria-lui-vlad.blogspot.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei