Ingrediente:
Blat:
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 5 linguri faina
- esenta de vanilie
Crema:
- 400 ml lapte
- 1 pachet cu praf de budinca de capsuni
- 3 linguri zahar
Decor:
- 1 plic gelatina rosie pt decor
- 5-6 linguri nuca de cocos
Preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, laptele ,esenta si se amesteca usor. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 20-25 minute la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se decupeaza formele de inimioare.
Se prepara budinca si se lasa sa se raceasca putin. Fiecare inimioara se taie in doua pe orizontala si se umple cu budinca, imbracand si marginile, apoi se tavaleste prin nuca de cocos. Deasupra se toarna jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet. Usor si de efect!
Alte retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară