Ingrediente:
Blat:
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 5 linguri faina
- esenta de vanilie
Crema:
- 400 ml lapte
- 1 pachet cu praf de budinca de capsuni
- 3 linguri zahar
Decor:
- 1 plic gelatina rosie pt decor
- 5-6 linguri nuca de cocos
Preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, laptele ,esenta si se amesteca usor. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 20-25 minute la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se decupeaza formele de inimioare.
Se prepara budinca si se lasa sa se raceasca putin. Fiecare inimioara se taie in doua pe orizontala si se umple cu budinca, imbracand si marginile, apoi se tavaleste prin nuca de cocos. Deasupra se toarna jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet. Usor si de efect!
Alte retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!