Ingrediente:
Blat:
- 3 oua
- 6 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri lapte
- 1 lingurita praf de copt
- 5 linguri faina
- esenta de vanilie
Crema:
- 400 ml lapte
- 1 pachet cu praf de budinca de capsuni
- 3 linguri zahar
Decor:
- 1 plic gelatina rosie pt decor
- 5-6 linguri nuca de cocos
Preparare:
Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, uleiul, laptele ,esenta si se amesteca usor. La final se adauga faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace 20-25 minute la foc potrivit. Dupa ce se raceste blatul, se decupeaza formele de inimioare.
Se prepara budinca si se lasa sa se raceasca putin. Fiecare inimioara se taie in doua pe orizontala si se umple cu budinca, imbracand si marginile, apoi se tavaleste prin nuca de cocos. Deasupra se toarna jeleul pregatit conform instructiunilor de pe pachet. Usor si de efect!
Alte retete gustoase puteti gasi pe blogul truedelights.wordpress.com
.jpg)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei