Avem nevoie de:
- 350g miere
- 100g zahar
- 100g unt
- 1 ou
- coaja rasa de a o lamaie
- 1 lingura cacao
- 1/2 lingurita cacao
- 3 cuisoare
- nucsoara
- cardamon
- coriandru
- 1 lingurita bicarbonat de amoniu
- 500g faina
- 100ml lapte
- apa
- sare
Mod de preparare:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021

Se incalzeste mierea cu zaharul si untul la foc mediu, amestecand continuu pana se topeste zaharul. Se transfera totul intr-un castron si se lasa sa se aceasca.
Se adauga oul, coaja de lamaie, cacaoa, condimentele.
Se dizolva bicarbonatul de amoniu in putina apa si se amesteca cu faina si laptele apoi restul ingredientelor. Compozitai se framanta pana devine un aluat neted si uniform. Se inveleste cu o folie de plastic si se lasa la odihnit 2 zile al temperatura camerei.
Apoi se intinde si se taie in formele dorite si se coace in cuptor timp de 15-20 minute.
Cand sunt reci se orneaza cu glazura dupa preferinta.
Mai multe retete delicioase puteti gasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili