IN ACEST ARTICOL:
O prajitura plina de vitamine
In prima parte se baga bucatile de capsuni spalate, scurse si maruntite si se amesteca bine, in cea de a doua se baga bucati maruntite de portocala curatata de coaja, iar in a treia, bucati mici de kiwi, la fel curatat de coaja.
3.Se monteaza prajitura intr-o tava mai inalta si de dimensiunea bucatilor de blat. Eu am folosit un cadru reglabil pentru prajituri. Se aseaza prima foaie de blat de cacao apoi se unge cu crema de capsuni, se aseaza a doua foaie de blat alb, se preseaza usor cu mana, apoi se unge deasupra cu crema de portocale, se aseaza deasupra foaia de blat de cacao care se unge si ea cu crema de kiwi si se aseaza ultima foaie de blat alb. Se da prajitura la rece cel putin o ora apoi se scoate si deasupra se orneaza cu banane taiate pe lung, in jumatati care apoi se glazureaza deasupra cu ciocolata de menaj data prin razatoare apoi topita si amestecata cu margarina. Se mai lasa la frigider inca o ora. Ideal ar fi ca prajitura sa se taie a doua zi in bucati mici patrate sau dreptunghiulare.
Pofta buna!


O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri