3.Se monteaza prajitura intr-o tava mai inalta si de dimensiunea bucatilor de blat. Eu am folosit un cadru reglabil pentru prajituri. Se aseaza prima foaie de blat de cacao apoi se unge cu crema de capsuni, se aseaza a doua foaie de blat alb, se preseaza usor cu mana, apoi se unge deasupra cu crema de portocale, se aseaza deasupra foaia de blat de cacao care se unge si ea cu crema de kiwi si se aseaza ultima foaie de blat alb. Se da prajitura la rece cel putin o ora apoi se scoate si deasupra se orneaza cu banane taiate pe lung, in jumatati care apoi se glazureaza deasupra cu ciocolata de menaj data prin razatoare apoi topita si amestecata cu margarina. Se mai lasa la frigider inca o ora. Ideal ar fi ca prajitura sa se taie a doua zi in bucati mici patrate sau dreptunghiulare.
Pofta buna!
O reteta propusa de: anisoara ursan (anutza67)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară