Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 oua fierte
- 450 de grame spanac(proaspat sau congelat)
- 5 oua
- 200g crema de branza cu verdeata
- 5 ardei copti
- sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala, se pune la scurs si se marunteste la blender. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute, spanacul maruntit si sare. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate, se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi ardeiul copt si curatat de coaja si seminte. Se aseaza cele 5 oua fierte. Se ruleaza. Se mai introduce pentru 5 minute in cuptor. Se taie felii.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?