Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 5 oua fierte
- 450 de grame spanac(proaspat sau congelat)
- 5 oua
- 200g crema de branza cu verdeata
- 5 ardei copti
- sare
Mod de preparare:
Spanacul se spala, se pune la scurs si se marunteste la blender. Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma. Se amesteca albusul cu galbenusurile batute, spanacul maruntit si sare. Se captuseste o tava cu hartie de copt. Se toarna compozitia pe hartie de copt. Se introduce in cuptor si se lasa pana capata compozitia culoarea aurie. Cand este gata se scoate, se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi ardeiul copt si curatat de coaja si seminte. Se aseaza cele 5 oua fierte. Se ruleaza. Se mai introduce pentru 5 minute in cuptor. Se taie felii.
Pofta mare!
O reteta propusa de: Alina Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară