Ingrediente:
- 200 ml supa de carne
- 60 g margarina
- 100 ml lapte
- 100 g telina radacina
- 150 g morcovi
- 75 g gceapa
- 100 g castraveti acri
- 50 g faina
- 20 g zahar
- 1 lingurita otet 1
- sare si piper boabe dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Se serveste cald, la preparatele din carne.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei