Ingrediente:
- 200 ml supa de carne
- 60 g margarina
- 100 ml lapte
- 100 g telina radacina
- 150 g morcovi
- 75 g gceapa
- 100 g castraveti acri
- 50 g faina
- 20 g zahar
- 1 lingurita otet 1
- sare si piper boabe dupa gust
Mod de preparare:
Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Se serveste cald, la preparatele din carne.
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse