Sos alb picant

Sos perfect pentru preparatele din peste

Ingrediente:

  • ­200 ml supa de carne
  • 60 g margarina ­
  • 100 ml lapte ­
  • 100 g telina radacina
  • 150 g morcovi ­
  • 75 g gceapa ­
  • 100 g castraveti acri ­
  • 50 g faina ­
  • 20 g zahar ­
  • 1 lingurita otet ­ 1
  • sare si piper boabe dupa gust

Mod de preparare:

Citeste si:
Supa crema de pastarnac
 Supa crema de pastarnac

Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie felii. Castravetii acri se spala, se curata de coaja si seminte si se spala marunt. Faina se cerne. Laptele se fierbe si se raceste. Ceapa, morcovii si telina se inabusa in margarina. Se adauga faina dizolvata in lapte, supa de carne, zaharul si boabele de piper. Se amesteca cu sare, otet si castraveti.
Se serveste cald, la preparatele din carne.

Citeste si:
Paste cu legume si sos alb
 Paste cu legume si sos alb

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri