Intotdeauna la tocana porcului nu lipsea mamaliga si varza murata sau zeama de varza. Anul acesta zeama de varza a fost foarte gustoasa si frumos colorata pt ca in butoiasul cu varza am pus si o varzuca rosie.
Timp de preparare: 1 ora.
Ingrediente:
- 1 kg si jumatate pulpa de porc
- sare
- apa(100 ml)
- piper macinat
- cimbru uscat
- usturoi
- untura de porc
Mod de preparare:
Carnea se spala, se taie bucatele, se pune la prajit cu 100 ml apa, se presara cu sare grunjoasa, se amesteca nereu in cratita sa nu se lipeasca. Se gateste la foc domol. Este gata cand furculita intra cu usurinta in bucatelele de carne.
Daca ati ales carne mai slaba, puteti adauga putina untura de porc sau ulei in timpul prepararii. Se aseaza bucati de carne in farfurii si se presara cu piper macinat usturoi taiat marunt si cimbru uscat(optional), se mananca cu mamaliga si zeama de varza.Multe alte retete delicioase puteti regasi pe blogul https://dulcesarat.blogspot.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară