Ciulama de pui cu smantana

12:02, 8 Februarie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de ciulama de pui cu smanatana

Ingrediente:

  • 1 kg carne pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar smantana
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dafin
  • patrunjel

Mod de preparare:

Citeste si:
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor
Alternative simple și rapide...

Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.

Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.

Citeste si:
Pui cu rosii si orez | Retete de diversificare
Pui cu rosii si orez | Retete...

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi alte retete foarte interesante


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri