Ciulama de pui cu smantana

12:02, 8 Februarie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta delicioasa de ciulama de pui cu smanatana

Ingrediente:

  • 1 kg carne pui
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar smantana
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dafin
  • patrunjel

Mod de preparare:

Citeste si:
Șapte preparate tradiționale românești pe care nu ai cum să nu le...
Șapte preparate tradiționale...

Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.

Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.

Citeste si:
Alternative simple și rapide pentru pui gătit la cuptor
Alternative simple și rapide...

Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi alte retete foarte interesante


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri