Ingrediente:
- 1 kg carne pui
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 lingura faina
- 1 pahar smantana
- ulei
- sare
- piper
- dafin
- patrunjel
Mod de preparare:
Rumeniti carnea in putin ulei, dupa care stingeti cu apa si lasati la fiert impreuna cu o frunzulita de dafin.
Intre timp, intr-o alta tigaie, caliti ceapa si morcovul ras - cand au prins culoare adaugati faina, smantana si cateva linguri din apa in care fierbe carnea de pui.
Cand e fiert se amesteca incet cu carnea de pui sa se evite cocoloasele.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.
Pe blogul amainbucatarie.blogspot.com puteti descoperi alte retete foarte interesante
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor