IN ACEST ARTICOL:
Pentru ca tot e dezlegare la peste am zis sa incerc o reteta si sa vad ce iese si a iesit ceva chiar bun

Avem nevoie de:

  • 3 trunchi de merluciu
  • 2 linguri bulion
  • 5 catei usturoi
  • 1 ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura zahar
  • busuioc
  • cimbru
  • oregano
  • o foaie dafin
  • sare
  • piper
  • putina apa

Mod de preparare:

Merluciul se spala, se curata si se taie in bucati in functie de marimea lui. Se condimenteaza cu sare si se pune intr-un vas de yena.
Bulionul il amestecam cu apa pentru a se subtia, apoi adaugam uleiul, usturoiul pisat inainte, sare si piper.
Ceapa se curata si se taie felii care apoi se pun peste merluciu. Turnam deasupra sosul tomat si presaram verdeata (busuioc, cimbru, oregano) si dam la cuptor, la foc mediu spre mare, 25-30 minute.

Pofta buna!

Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri