Avem nevoie de:
- 3 trunchi de merluciu
- 2 linguri bulion
- 5 catei usturoi
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zahar
- busuioc
- cimbru
- oregano
- o foaie dafin
- sare
- piper
- putina apa
Mod de preparare:
Merluciul se spala, se curata si se taie in bucati in functie de marimea lui. Se condimenteaza cu sare si se pune intr-un vas de yena.
Bulionul il amestecam cu apa pentru a se subtia, apoi adaugam uleiul, usturoiul pisat inainte, sare si piper.
Ceapa se curata si se taie felii care apoi se pun peste merluciu. Turnam deasupra sosul tomat si presaram verdeata (busuioc, cimbru, oregano) si dam la cuptor, la foc mediu spre mare, 25-30 minute.
Pofta buna!
Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară