Avem nevoie de:
- 3 trunchi de merluciu
- 2 linguri bulion
- 5 catei usturoi
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zahar
- busuioc
- cimbru
- oregano
- o foaie dafin
- sare
- piper
- putina apa
Mod de preparare:
Merluciul se spala, se curata si se taie in bucati in functie de marimea lui. Se condimenteaza cu sare si se pune intr-un vas de yena.
Bulionul il amestecam cu apa pentru a se subtia, apoi adaugam uleiul, usturoiul pisat inainte, sare si piper.
Ceapa se curata si se taie felii care apoi se pun peste merluciu. Turnam deasupra sosul tomat si presaram verdeata (busuioc, cimbru, oregano) si dam la cuptor, la foc mediu spre mare, 25-30 minute.
Pofta buna!
Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana