Avem nevoie de:
- 3 trunchi de merluciu
- 2 linguri bulion
- 5 catei usturoi
- 1 ceapa
- 3 linguri ulei
- 1 lingura zahar
- busuioc
- cimbru
- oregano
- o foaie dafin
- sare
- piper
- putina apa
Mod de preparare:
5 Ceaiuri medicinale pentru digestie ușoară

Merluciul se spala, se curata si se taie in bucati in functie de marimea lui. Se condimenteaza cu sare si se pune intr-un vas de yena.
Bulionul il amestecam cu apa pentru a se subtia, apoi adaugam uleiul, usturoiul pisat inainte, sare si piper.
Ceapa se curata si se taie felii care apoi se pun peste merluciu. Turnam deasupra sosul tomat si presaram verdeata (busuioc, cimbru, oregano) si dam la cuptor, la foc mediu spre mare, 25-30 minute.
Pofta buna!
Chiftelute de legume | Retete de diversificare

Alte retete gustoase puteti regasi pe blogul bucatarie-usoara.blogspot.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?