Ingrediente:
- 400g orez cu bobul mare
- 60 g sunca de York
- 50 g sunca (jamon serrano) in bucati
- 100 g creveti fierti
- 60 g muguri de soia
- 60 g mazare
- omleta dintr-un ou, taiata in cuburi
- sare
- 30 g ulei de masline
- 30 g unt
- 1 catel de usturoi tocat
- piper negru
- piper alb
- 40 g de sos soia
- 20 g de otet de Jerez
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-o cratita cu apa si putina sare, 17 minute. Cand este fiert, se scurge si se trece prin apa rece, pentru a opri fierberea. Se lasa deoparte. Se prajesc usturoiul, cele doua tipuri de sunca, mazarea, crevetii si mugurii de soia si se adauga orezul. Continua sa se prajeasca usor impreuna cu sosul de soia, lasand inca 2 minute si se serveste imediat.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?