Ingrediente:
- 400g orez cu bobul mare
- 60 g sunca de York
- 50 g sunca (jamon serrano) in bucati
- 100 g creveti fierti
- 60 g muguri de soia
- 60 g mazare
- omleta dintr-un ou, taiata in cuburi
- sare
- 30 g ulei de masline
- 30 g unt
- 1 catel de usturoi tocat
- piper negru
- piper alb
- 40 g de sos soia
- 20 g de otet de Jerez
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-o cratita cu apa si putina sare, 17 minute. Cand este fiert, se scurge si se trece prin apa rece, pentru a opri fierberea. Se lasa deoparte. Se prajesc usturoiul, cele doua tipuri de sunca, mazarea, crevetii si mugurii de soia si se adauga orezul. Continua sa se prajeasca usor impreuna cu sosul de soia, lasand inca 2 minute si se serveste imediat.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana