Ingrediente:
- 400g orez cu bobul mare
- 60 g sunca de York
- 50 g sunca (jamon serrano) in bucati
- 100 g creveti fierti
- 60 g muguri de soia
- 60 g mazare
- omleta dintr-un ou, taiata in cuburi
- sare
- 30 g ulei de masline
- 30 g unt
- 1 catel de usturoi tocat
- piper negru
- piper alb
- 40 g de sos soia
- 20 g de otet de Jerez
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-o cratita cu apa si putina sare, 17 minute. Cand este fiert, se scurge si se trece prin apa rece, pentru a opri fierberea. Se lasa deoparte. Se prajesc usturoiul, cele doua tipuri de sunca, mazarea, crevetii si mugurii de soia si se adauga orezul. Continua sa se prajeasca usor impreuna cu sosul de soia, lasand inca 2 minute si se serveste imediat.
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!