Ingrediente:
- 400g orez cu bobul mare
- 60 g sunca de York
- 50 g sunca (jamon serrano) in bucati
- 100 g creveti fierti
- 60 g muguri de soia
- 60 g mazare
- omleta dintr-un ou, taiata in cuburi
- sare
- 30 g ulei de masline
- 30 g unt
- 1 catel de usturoi tocat
- piper negru
- piper alb
- 40 g de sos soia
- 20 g de otet de Jerez
Mod de preparare:
Se fierbe orezul intr-o cratita cu apa si putina sare, 17 minute. Cand este fiert, se scurge si se trece prin apa rece, pentru a opri fierberea. Se lasa deoparte. Se prajesc usturoiul, cele doua tipuri de sunca, mazarea, crevetii si mugurii de soia si se adauga orezul. Continua sa se prajeasca usor impreuna cu sosul de soia, lasand inca 2 minute si se serveste imediat.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei