Ingrediente:
- 2 sfecle intregi
- 400 g cod desarat
- 100 g ulei de masline
- 40 g de otet de Jerez
- 1 catel de usturoi
- 25 g ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe partea verde a sfeclei, 1 minut, in apa clocotita. Se scoate, se scurge putin si se taie fin. Se prajeste usor cu usturoiul tocat si cu putin ulei de masline, un minut. Se pune un varf de sare si se lasa deoparte. Se pune codul la facut in ulei la foc foarte mic, pana se desface in fasii si, de asemenea, se lasa deoparte. Cu uleiul vom realiza o vinegreta la care se adauga otetul. Se taie frunza carnoasa a sfeclei in fidelute foarte fine si se pune in apa cu gheata. Se aseaza pe farfurie frunza de sfecla, feliile de cod calde, fidelutele de frunza carnoasa cruda si se toarna vinegreta.
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare