Ingrediente:
- 2 sfecle intregi
- 400 g cod desarat
- 100 g ulei de masline
- 40 g de otet de Jerez
- 1 catel de usturoi
- 25 g ulei de masline
- sare
Mod de preparare:
Se fierbe partea verde a sfeclei, 1 minut, in apa clocotita. Se scoate, se scurge putin si se taie fin. Se prajeste usor cu usturoiul tocat si cu putin ulei de masline, un minut. Se pune un varf de sare si se lasa deoparte. Se pune codul la facut in ulei la foc foarte mic, pana se desface in fasii si, de asemenea, se lasa deoparte. Cu uleiul vom realiza o vinegreta la care se adauga otetul. Se taie frunza carnoasa a sfeclei in fidelute foarte fine si se pune in apa cu gheata. Se aseaza pe farfurie frunza de sfecla, feliile de cod calde, fidelutele de frunza carnoasa cruda si se toarna vinegreta.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară