Sfecla cu cod

12:02, 3 Februarie 2011 publicat în Retete culinare

O reteta saraca in grasimi, are putine calorii si cel mai important, este foarte sanatoasa.

Ingrediente:

  • 2 sfecle intregi
  • 400 g cod desarat
  • 100 g ulei de masline
  • 40 g de otet de Jerez
  • 1 catel de usturoi
  • 25 g ulei de masline
  • sare

Mod de preparare:

Citeste si:
OLX România și ING Bank România: 5 sfaturi pentru protecția...
OLX România și ING Bank...

Se fierbe partea verde a sfeclei, 1 minut, in apa clocotita. Se scoate, se scurge putin si se taie fin. Se prajeste usor cu usturoiul tocat si cu putin ulei de masline, un minut. Se pune un varf de sare si se lasa deoparte. Se pune codul la facut in ulei la foc foarte mic, pana se desface in fasii si, de asemenea, se lasa deoparte. Cu uleiul vom realiza o vinegreta la care se adauga otetul. Se taie frunza carnoasa a sfeclei in fidelute foarte fine si se pune in apa cu gheata. Se aseaza pe farfurie frunza de sfecla, feliile de cod calde, fidelutele de frunza carnoasa cruda si se toarna vinegreta.

Citeste si:
Noua ediție limitată de biscuiți OREO realizată în colaborare cu...
Noua ediție limitată de...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri