Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati foietaj
- 2 oua
- 1/2 kg spanac
- 250 g branza de vaci bine maruntita
- 60 g sunculita afumata
- 50 g parmezan ras
- sare
- piper alb.
Mod de preparare:
1. Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor (opresti putin parmezan) pe care le pui unul dupa altul.
2. Intr-o tava pui hartie de copt, asezi prima foaie, pui compozitia de spanac si nivelezi. Acoperi cu cea de-a doua foaie si dai la cuptor pentru 30 minute.
3. Dupa ce s-a copt presari cu parmezan ras.
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?