Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati foietaj
- 2 oua
- 1/2 kg spanac
- 250 g branza de vaci bine maruntita
- 60 g sunculita afumata
- 50 g parmezan ras
- sare
- piper alb.
Mod de preparare:
1. Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor (opresti putin parmezan) pe care le pui unul dupa altul.
2. Intr-o tava pui hartie de copt, asezi prima foaie, pui compozitia de spanac si nivelezi. Acoperi cu cea de-a doua foaie si dai la cuptor pentru 30 minute.
3. Dupa ce s-a copt presari cu parmezan ras.
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei