Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 bucati foietaj
- 2 oua
- 1/2 kg spanac
- 250 g branza de vaci bine maruntita
- 60 g sunculita afumata
- 50 g parmezan ras
- sare
- piper alb.
Mod de preparare:
1. Fierbi spanacul in apa cu sare, il lasi la scurs si apoi il tai marunt. Il amesteci cu restul ingredientelor (opresti putin parmezan) pe care le pui unul dupa altul.
2. Intr-o tava pui hartie de copt, asezi prima foaie, pui compozitia de spanac si nivelezi. Acoperi cu cea de-a doua foaie si dai la cuptor pentru 30 minute.
3. Dupa ce s-a copt presari cu parmezan ras.
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!