Timp de preparare: 1h - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pastai galbene
- 1 ceapa
- ciocanele de pui
- 3-4 linguri delikat
- boia iute
- sare
- piper
- pasta tomate
- verdeata
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!