Timp de preparare: 1h - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pastai galbene
- 1 ceapa
- ciocanele de pui
- 3-4 linguri delikat
- boia iute
- sare
- piper
- pasta tomate
- verdeata
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei