IN ACEST ARTICOL:
Este o mancare usoara si foarte hranitoare

Timp de preparare: 1h - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:
  • 1 kg pastai galbene
  • 1 ceapa
  • ciocanele de pui
  • 3-4 linguri delikat
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • pasta tomate
  • verdeata

Mod de preparare:

Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.

Pofta buna!


O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri