Timp de preparare: 1h - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pastai galbene
- 1 ceapa
- ciocanele de pui
- 3-4 linguri delikat
- boia iute
- sare
- piper
- pasta tomate
- verdeata
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat
De la manipularea emoțională la abuzul sexual asupra copiilor: Mecanismele prin care copiii sunt vulnerabilizați și devin victime