Timp de preparare: 1h - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pastai galbene
- 1 ceapa
- ciocanele de pui
- 3-4 linguri delikat
- boia iute
- sare
- piper
- pasta tomate
- verdeata
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară