Timp de preparare: 1h - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg pastai galbene
- 1 ceapa
- ciocanele de pui
- 3-4 linguri delikat
- boia iute
- sare
- piper
- pasta tomate
- verdeata
Mod de preparare:
Se spala carnea de pui, se incinge uleiul si se inabuseste carnea pana devine alba, apoi se pune ceapa taiata si iar se caleste pana devine aurie, apoi se pun pastaile spalate si adauga apa calda sau zeama de la carne, se lasa sa se fiarba la foc mediu. Cand pastaile sunt patrunse, se pune boiaua de ardei si iar se lasa la fiert, se mai incearca din cand in cand si se mai pune pasta de tomate, sare, piper si delikat se lasa sa scada cum vreti de groasa sau subtire. Cand carnea e fiarta la fel si pastaile se inchide focul, punandu-se la urma verdeata.
Pofta buna!
O reteta propusa de: mirea jana (jeni_ina)
Garbo
Ultima actualizare: 9 Septembrie 2020 @ 03:09
Garbo - Arta de a trăi frumos!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?