Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
- 1 legatura de sparanghel, aprox 250 g
- 1 lingurita de unt
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura de capere
- 4 felii de paine taraneasca, prajite
- parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierbe sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin, aprox 3-4 minute. Se amesteca cu untul, otetul si caperele, sare si piper. Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!