Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
- 1 legatura de sparanghel, aprox 250 g
- 1 lingurita de unt
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura de capere
- 4 felii de paine taraneasca, prajite
- parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierbe sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin, aprox 3-4 minute. Se amesteca cu untul, otetul si caperele, sare si piper. Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă