Timp de preparare: 15 minute
Ingrediente:
- 1 legatura de sparanghel, aprox 250 g
- 1 lingurita de unt
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura de capere
- 4 felii de paine taraneasca, prajite
- parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierbe sparanghelul la aburi pana cand se inmoaie putin, aprox 3-4 minute. Se amesteca cu untul, otetul si caperele, sare si piper. Se aseaza pe feliile de paine prajita si se serveste cu parmezan ras pe deasupra.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară