Timp de preparare: - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 200 g faina
- 200 ml lapte
- 2 oua
- 1/2 pachet praf de copt
- 1 lingurita drojdie uscata
- 1/2 lingurita sare
Umplutura:
- 3 carnati grosi
- 1 ceapa
- 2 linguri patrunjel maruntit
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.
Intre timp, prajiti carnatii, in ulei, la foc mic, pana incep sa se patrunda. Scoateti-i pe servetele absorbante.
Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.
Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.
O reteta propusa de: (delly001450)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară