IN ACEST ARTICOL:
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.

Timp de preparare: - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Aluat:

  • 200 g faina
  • 200 ml lapte
  • 2 oua
  • 1/2 pachet praf de copt
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare

Umplutura:

  • 3 carnati grosi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri patrunjel maruntit
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-un bol, cerneti faina impreuna cu praful de copt, adaugati sarea, drojdia, ouale, laptele si omogenizati bine cu o lingura.

Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.

Intre timp, prajiti carnatii, in ulei, la foc mic, pana incep sa se patrunda. Scoateti-i pe servetele absorbante.

Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.

Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.

Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.



O reteta propusa de: (delly001450)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Babic, o comoară culinară a regiunii Buzău! Prepararea și Savurarea Deliciosului Salam Tradițional Românesc Lucruri surprinzătoare pe care nu le știai despre Castelul Peleș: Cu siguranță nu știai aceste lucruri despre Castelul Peleș Păstrăv: Tot ce trebuie să știi despre păstrăvul curcubeu, rețete cu păstrăv la grătar și păstrăv afumat + sfaturi utile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri