Timp de preparare: - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 200 g faina
- 200 ml lapte
- 2 oua
- 1/2 pachet praf de copt
- 1 lingurita drojdie uscata
- 1/2 lingurita sare
Umplutura:
- 3 carnati grosi
- 1 ceapa
- 2 linguri patrunjel maruntit
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.
Intre timp, prajiti carnatii, in ulei, la foc mic, pana incep sa se patrunda. Scoateti-i pe servetele absorbante.
Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.
Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.
O reteta propusa de: (delly001450)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă