Timp de preparare: - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Aluat:
- 200 g faina
- 200 ml lapte
- 2 oua
- 1/2 pachet praf de copt
- 1 lingurita drojdie uscata
- 1/2 lingurita sare
Umplutura:
- 3 carnati grosi
- 1 ceapa
- 2 linguri patrunjel maruntit
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Acoperiti cu un servet si lasati deoparte, la temperatura camerei, 15 min.
Intre timp, prajiti carnatii, in ulei, la foc mic, pana incep sa se patrunda. Scoateti-i pe servetele absorbante.
Separat, amestecati ceapa si patrunjelul, bine maruntite si condimentati cu sare si piper. Ungeti o tava mai mare de chec cu putina grasime si turnati aluatul.
Presarati amestecul cu ceapa si asezati peste el carnatii, repartizati uniform.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, aproximativ 30 min sau pana ce aluatul este copt si frumos rumenit.
Serviti feliat. Poate fi acompaniat de o salata de sezon.
O reteta propusa de: (delly001450)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9