Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 cepe
- 250 g ciuperci (fierte sau conservate)
- 100 g masline
- marar si/sau patrunjel
- 4 linguri faina
- piper, sare
- putin ulei
- unt sau ulei pentru unsul tavii
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste. Ouale se bat bine, se adauga ceapa calita, verdeata, condimentele, apoi se pune treptat faina si, in final, ciupercile si maslinele taiate (se obtine o compozitie mai subtire decat cea de chec). Se unge tava (eu am folosit una de chec), se toarna amestecul si se introduce in cuptorul incalzit unde se tine timp de 30-40 minute.
E o reteta simpla, dar delicioasa!
O reteta propusa de: Maria Pascu (Maria49)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”