Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 cepe
- 250 g ciuperci (fierte sau conservate)
- 100 g masline
- marar si/sau patrunjel
- 4 linguri faina
- piper, sare
- putin ulei
- unt sau ulei pentru unsul tavii
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste. Ouale se bat bine, se adauga ceapa calita, verdeata, condimentele, apoi se pune treptat faina si, in final, ciupercile si maslinele taiate (se obtine o compozitie mai subtire decat cea de chec). Se unge tava (eu am folosit una de chec), se toarna amestecul si se introduce in cuptorul incalzit unde se tine timp de 30-40 minute.
E o reteta simpla, dar delicioasa!
O reteta propusa de: Maria Pascu (Maria49)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă