Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 cepe
- 250 g ciuperci (fierte sau conservate)
- 100 g masline
- marar si/sau patrunjel
- 4 linguri faina
- piper, sare
- putin ulei
- unt sau ulei pentru unsul tavii
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste. Ouale se bat bine, se adauga ceapa calita, verdeata, condimentele, apoi se pune treptat faina si, in final, ciupercile si maslinele taiate (se obtine o compozitie mai subtire decat cea de chec). Se unge tava (eu am folosit una de chec), se toarna amestecul si se introduce in cuptorul incalzit unde se tine timp de 30-40 minute.
E o reteta simpla, dar delicioasa!
O reteta propusa de: Maria Pascu (Maria49)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse