Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 oua
- 2 cepe
- 250 g ciuperci (fierte sau conservate)
- 100 g masline
- marar si/sau patrunjel
- 4 linguri faina
- piper, sare
- putin ulei
- unt sau ulei pentru unsul tavii
Mod de preparare:
Ceapa se toaca si se caleste. Ouale se bat bine, se adauga ceapa calita, verdeata, condimentele, apoi se pune treptat faina si, in final, ciupercile si maslinele taiate (se obtine o compozitie mai subtire decat cea de chec). Se unge tava (eu am folosit una de chec), se toarna amestecul si se introduce in cuptorul incalzit unde se tine timp de 30-40 minute.
E o reteta simpla, dar delicioasa!
O reteta propusa de: Maria Pascu (Maria49)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?