Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 2 - ore
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- un piept de pui dezosat
- 1 ou
- jumate capatana usturoi
- o legatura marar
- o lingurita de delikat gaina
- sare dupa gust
- pier dupa gust
- un sfert de paine
- 250 ml lapte
- 3 cartofi medii
- 0 cescuta de orez
- 250g faina.
Mod de preparare:
Se toaca pieptul de pui dezosat. Painea se inmoaie in laptele caldut, se stoarce foarte bine si se pune peste pieptul tocat. Apoi cartofii se fierb,se sfarama foarte bine (ca pentru piure) si se pun si acestia peste pieptul tocat si paine. Adaugam peste aceste ingrediente orezul fiert, mararul tocat marunt, usturoiul pisat bine, delikat-ul, sarea, piperul si oul. Amestecam bine, ne dam manutele prin faina luam compozitie cu o lingurita si facem gogonele apoi le prajim in baie de ulei incins. Pofta buna!
O reteta propusa de: simona cristina epuras (CerAlb)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”