Un aperitiv special: chec din ficatei

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Cele mai mari greseli de alimentatie pe care le fac romanii in...
Cele mai mari greseli de...
  • 500 g ficat de pui
  • 300 g branza
  • 10 g gelatina
  • 150 g rosii
  • 150 g morcov
  • 150 g ceapa
  • Verdeata
  • Sare
  • Ulei

Mod de preparare:

Gelatina se inmoaie in 150 ml apa fiarta si racita si se lasa o ora. Ceapa se taie solzisori, rosiile cuburi mici, cascavalul si morcovul se dau pe razatoarea mica, verdeata se taie marunt. Ceapa se caleste in uleiul incins pana se inmoaie. Adaugam ficatul si lasam sa se innabuse 10-15 minute. Se lasa sa se raceasca. Gelatina se aduce la fierbere, dar nu se fierbe. Se lasa putin sa se raceasca. Se amesteca cascavalul cu rosiile si verdeata. Se adauga 1/2 din gelatina si se amesteca. Morcovul se amesteca cu ficatul tocat.se adauga gelatina ramasa si se amesteca. Ungem o forma de chec cu unt, adaugam jumatate din compozitia cu ficat, punem apoi compozitia formata din branza si legume, peste aceasta adaugam restul compozitie cu ficat, nivelam si lasam la frigider 5-6 ore.



O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)

Citeste si:
5 aperitive deosebite pentru masa de Paste
5 aperitive deosebite pentru...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri