Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficat de pui
- 300 g branza
- 10 g gelatina
- 150 g rosii
- 150 g morcov
- 150 g ceapa
- Verdeata
- Sare
- Ulei
Mod de preparare:
Gelatina se inmoaie in 150 ml apa fiarta si racita si se lasa o ora. Ceapa se taie solzisori, rosiile cuburi mici, cascavalul si morcovul se dau pe razatoarea mica, verdeata se taie marunt. Ceapa se caleste in uleiul incins pana se inmoaie. Adaugam ficatul si lasam sa se innabuse 10-15 minute. Se lasa sa se raceasca. Gelatina se aduce la fierbere, dar nu se fierbe. Se lasa putin sa se raceasca. Se amesteca cascavalul cu rosiile si verdeata. Se adauga 1/2 din gelatina si se amesteca. Morcovul se amesteca cu ficatul tocat.se adauga gelatina ramasa si se amesteca. Ungem o forma de chec cu unt, adaugam jumatate din compozitia cu ficat, punem apoi compozitia formata din branza si legume, peste aceasta adaugam restul compozitie cu ficat, nivelam si lasam la frigider 5-6 ore.O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară