Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g ficat de pui
- 300 g branza
- 10 g gelatina
- 150 g rosii
- 150 g morcov
- 150 g ceapa
- Verdeata
- Sare
- Ulei
Mod de preparare:
Gelatina se inmoaie in 150 ml apa fiarta si racita si se lasa o ora. Ceapa se taie solzisori, rosiile cuburi mici, cascavalul si morcovul se dau pe razatoarea mica, verdeata se taie marunt. Ceapa se caleste in uleiul incins pana se inmoaie. Adaugam ficatul si lasam sa se innabuse 10-15 minute. Se lasa sa se raceasca. Gelatina se aduce la fierbere, dar nu se fierbe. Se lasa putin sa se raceasca. Se amesteca cascavalul cu rosiile si verdeata. Se adauga 1/2 din gelatina si se amesteca. Morcovul se amesteca cu ficatul tocat.se adauga gelatina ramasa si se amesteca. Ungem o forma de chec cu unt, adaugam jumatate din compozitia cu ficat, punem apoi compozitia formata din branza si legume, peste aceasta adaugam restul compozitie cu ficat, nivelam si lasam la frigider 5-6 ore.O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.