Este o reteta demential de buna... am facut-o cu ce aveam prin casa :D

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...
  • o cutie spaghete
  • 1-2 borcan sos chinezesc sweet and sour
  • 3 linguri pasta de tomate dizolvate in 100ml de apa
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 1 varf de lingurita cu pudra de chilli
  • o ceapa
  • 1/2 lingurita busuioc tocat
  • 2 morcovi
  • 400 g carne tocata din piept de pui
  • 2 fire de usturoi verde
  • o legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa, morcovul si usturoiul se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit in uleiul de masline incins.
Se lasa la calit circa 5 minute pana se inmoaie ceapa.
Se adauga carnea tocata de pui si se lasa la calit pana se albeste.
Se adauga pasta de tomate, dizolvata in apa, se acopera cratita cu un capac si se lasa la inabusit circa 10 minute.
Se adauga sosul chinezesc si inca 2-3 linguri cu apa si lasam inca 15 minute, de data asta nu mai punem capacul.
Se sareaza, pipereaza si se adauga busuiocul iar apoi se mai lasa inca 15 minute.
Intre timp fierbem spaghetele si sa nu uitam sa le dam printr-un jet de apa rece.
Asezam spaghetele intr-o farfurie iar in mijloc punem din abundenta carnita cu sos si legume.
Presaram patrunjel proaspat tocat si parmezan, dupa preferinte.
Se serveste cu vin demidulce alb.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Ionela (ionix)

Citeste si:
5 Cele mai apreciate cărți cu REȚETE SĂNĂTOASE și vegetariene
5 Cele mai apreciate cărți cu...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri