Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- o cutie spaghete
- 1-2 borcan sos chinezesc sweet and sour
- 3 linguri pasta de tomate dizolvate in 100ml de apa
- 4 linguri cu ulei de masline
- 1 varf de lingurita cu pudra de chilli
- o ceapa
- 1/2 lingurita busuioc tocat
- 2 morcovi
- 400 g carne tocata din piept de pui
- 2 fire de usturoi verde
- o legatura de patrunjel
Mod de preparare:
Ceapa, morcovul si usturoiul se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit in uleiul de masline incins.Se lasa la calit circa 5 minute pana se inmoaie ceapa.
Se adauga carnea tocata de pui si se lasa la calit pana se albeste.
Se adauga pasta de tomate, dizolvata in apa, se acopera cratita cu un capac si se lasa la inabusit circa 10 minute.
Se adauga sosul chinezesc si inca 2-3 linguri cu apa si lasam inca 15 minute, de data asta nu mai punem capacul.
Se sareaza, pipereaza si se adauga busuiocul iar apoi se mai lasa inca 15 minute.
Intre timp fierbem spaghetele si sa nu uitam sa le dam printr-un jet de apa rece.
Asezam spaghetele intr-o farfurie iar in mijloc punem din abundenta carnita cu sos si legume.
Presaram patrunjel proaspat tocat si parmezan, dupa preferinte.
Se serveste cu vin demidulce alb.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ionela (ionix)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară