Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- un pachet de paste (500g)
- 50 de g branza
- o cutie de smantana
- cateva fire de patrunjel
- 3 oua
- condimente pt carne (nuscsoara, sare, piper)
- un piept de pui
Mod de preparare:
Se unge bine un vad de yena cu unt si se pun straturi asa: macaroane, smantana (inverzita bine cu patrunjel), carnea, branza, apoi iar macaroane, iar smantana, astfel ca ultimul strat sa fie de carne. Peste carne se pune branza rasa batuta impreuna cu ouale si se da la cuptorul preincins cca 20-30 min, la foc mediu timp de 15 minute.
O reteta propusa de: elena manescu (bijou3105)
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”