Sufleu de paste cu piept de pui

12:06, 25 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

O reteta ingenioasa gata in jumatate de ora!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 - min

Dificultate: medie

Ingrediente:

Citeste si:
Șase pași către dieta unui adult sănătos
Șase pași către dieta unui...
  • un pachet de paste (500g)
  • 50 de g branza
  • o cutie de smantana
  • cateva fire de patrunjel
  • 3 oua
  • condimente pt carne (nuscsoara, sare, piper)
  • un piept de pui

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa nu se lipeasca. Carnea se taie cubulete si se prajeste cu 2-3 stropi de ulei si o cana cu apa. Se lasa la fiert-prajit asa, pana cand scade aproape de tot apa.


Se unge bine un vad de yena cu unt si se pun straturi asa: macaroane, smantana (inverzita bine cu patrunjel), carnea, branza, apoi iar macaroane, iar smantana, astfel ca ultimul strat sa fie de carne. Peste carne se pune branza rasa batuta impreuna cu ouale si se da la cuptorul preincins cca 20-30 min, la foc mediu timp de 15 minute.



O reteta propusa de: elena manescu (bijou3105)

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri