Rosii umplute cu legume si iaurt

12:06, 17 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

Un aperitiv inedit, usor de realizat!

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

Timp de preparare: 30 min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...
Rețetă de GOFRE fără gluten...
  • 4 rosii,
  • 2 castraveti,
  • 1/2 telina mica,
  • 1 morcov,
  • 200 g iaurt,
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 crenguta de busuioc proaspat,
  • sare.

Mod de preparare:
1. Cureti usturoiul. Speli frunzele de busuioc. Mixezi in blender iaurtul cu ustoroiul si busuiocul. Sarezi dresingul dupa gust.
2. Speli rosiile, le tai in jumatati si indepartezi cu grija miezul folosind o lingurita. Folosesti miezul pentru alt preparat. Cureti legumele ramase le tai cubulete si le amesteci cu dresingul.
3. Umpli rosiile cu amestecul pregatit le asezi pe un platou si le stropesti cu ulei de masline. Decorezi cu verdeata si cu rondele de castavete .


O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)

Citeste si:
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci
3 Rețete rapide cu SPANAC pe...

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri