Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 30 min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Rețetă de GOFRE fără gluten și zahăr: un deliciu și un răsfăț gata...

- 4 rosii,
- 2 castraveti,
- 1/2 telina mica,
- 1 morcov,
- 200 g iaurt,
- 3 linguri de ulei de masline,
- 1 catel de usturoi,
- 1 crenguta de busuioc proaspat,
- sare.
1. Cureti usturoiul. Speli frunzele de busuioc. Mixezi in blender iaurtul cu ustoroiul si busuiocul. Sarezi dresingul dupa gust.
2. Speli rosiile, le tai in jumatati si indepartezi cu grija miezul folosind o lingurita. Folosesti miezul pentru alt preparat. Cureti legumele ramase le tai cubulete si le amesteci cu dresingul.
3. Umpli rosiile cu amestecul pregatit le asezi pe un platou si le stropesti cu ulei de masline. Decorezi cu verdeata si cu rondele de castavete .
O reteta propusa de: SANDA MAXIM (garbo134221)
3 Rețete rapide cu SPANAC pe care merită să le încerci

Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei