Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Timp de preparare: 45-50 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 8 linguri faina
- 250 g margarina
- 1 l lapte dulce
- 250 g zahar
- 8 oua
- 3 plicuri zahar vanilat
- esenta de portocale
Mod de preparare:
-se separa galbenusurile de albusuri, galbenusurile se bat ca la maioneza si se adauga peste margarina cu zaharul topit numai dupa racire.
-apoi, totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga faina, laptele care in prealabil a fost fiert si racit,amestecand continuu.
-se bat albusurile spuma cu un pic de sare si se adauga peste compozitie amestecand continuu usor numai de sus in jos cu o lingura de lemn.
-se tapeteaza o tava pentru cuptor cu hartie de copt si se toarna compozitia.
-se incalzeste cuptorul, dupa care se introduce tava cu prajitura si se coace la foc potrivit cca 45-50 minute, ultimile 5 minute se da focul mai tare pentru ca prajitura sa se rumeneasca frumos.
-compozitia la copt se alege singura doua foi-sus si jos, iar la mijloc crema.
-se pudreaza cu zahar vanilat dupa ce s-a scos de la cuptor.Pofta buna!
O reteta propusa de: carmen-nicoleta ivanov (carmena_dixi)
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân