150 gr gris
100 gr unt
1 litru lapte
6 albusuri de ou
6 linguri de zahar
esenta de rom sau de vanilie
Mod de preparare:
Se bat albusurile pana cand se intaresc, se adauga 3 linguri de zahar si esente de rom sau vanilie. Se bate din nou pana la intarire si se adauga grisul ploaie.
Se unge o cratita cu unt si se pune la cuptor timp de 30 de minute. Ne vom da seama ca este gata in momentul in care compozitia este rumenita si coapta.
In paralel, se pune laptele la fiert si se adauga 3-4 linguri de zahar.
Cand compozitia pusa la cuptor este gata, se scoate si se lasa cateva minute. Dupa aceea, se rastoarna pe un platou si se insiropeaza cu laptele fiert. Laptele se adauga incet pe masura ce se absoarbe in compozitie.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana