150 gr gris
100 gr unt
1 litru lapte
6 albusuri de ou
6 linguri de zahar
esenta de rom sau de vanilie
Mod de preparare:
Se bat albusurile pana cand se intaresc, se adauga 3 linguri de zahar si esente de rom sau vanilie. Se bate din nou pana la intarire si se adauga grisul ploaie.
Se unge o cratita cu unt si se pune la cuptor timp de 30 de minute. Ne vom da seama ca este gata in momentul in care compozitia este rumenita si coapta.
In paralel, se pune laptele la fiert si se adauga 3-4 linguri de zahar.
Cand compozitia pusa la cuptor este gata, se scoate si se lasa cateva minute. Dupa aceea, se rastoarna pe un platou si se insiropeaza cu laptele fiert. Laptele se adauga incet pe masura ce se absoarbe in compozitie.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară