Ingrediente
* 350 g crema mascarpone
* 40 g zahar pudra
* 5 linguri lichior de cafea
* 200 ml cafea
* 450 ml frisca lichida
* 200 g piscoturi
* cacao
Mod de preparare
Aveti nevoie de o forma de cozonac sau de mai multe in functie de cantitatea pe care o pregatiti. Tava sau forma de cozonac se tapeteaza cu o folie de nylon.
3 linguri de cafea, zaharul si crema mascarpone se amestca bine cu o lingura.
Frisca se bate bine cu 3 linguri de lichior. Dupa ce se ingroasa se amesteca bine cu mascarpone.
Jumatate din cantitatea obtinuta se pune in tava.
Intr-un castron se pun cafeaua si lichiorul si se adauga 100 g de piscoturi.
Se pun peste crema din forma si se adauga apoi si restul de crema.
Restul de piscoturi se inmoaie si ele in cafea si lichior si se pun deasupra.
Se tine la frigider cateva ore si se serveste cu fructe sau cu ciocolata rasa.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro

Concert umanitar pentru victimele cutremurului din Turcia
Ce trebuie să faci în timpul unui cutremur. Ce trebuie să conțină rucsacul de urgență
The Story of Autism rescrie povestea copiilor cu autism şi lansează o campanie de strângere de fonduri
Copiii din Turcia și Siria sunt în risc vital. Salvați Copiii România anunță un mecanism de ajutor imediat