Ingrediente
* 350 g crema mascarpone
* 40 g zahar pudra
* 5 linguri lichior de cafea
* 200 ml cafea
* 450 ml frisca lichida
* 200 g piscoturi
* cacao
Mod de preparare
Aveti nevoie de o forma de cozonac sau de mai multe in functie de cantitatea pe care o pregatiti. Tava sau forma de cozonac se tapeteaza cu o folie de nylon.
3 linguri de cafea, zaharul si crema mascarpone se amestca bine cu o lingura.
Frisca se bate bine cu 3 linguri de lichior. Dupa ce se ingroasa se amesteca bine cu mascarpone.
Jumatate din cantitatea obtinuta se pune in tava.
Intr-un castron se pun cafeaua si lichiorul si se adauga 100 g de piscoturi.
Se pun peste crema din forma si se adauga apoi si restul de crema.
Restul de piscoturi se inmoaie si ele in cafea si lichior si se pun deasupra.
Se tine la frigider cateva ore si se serveste cu fructe sau cu ciocolata rasa.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară