Tiramisu

12:08, 3 August 2007 publicat în Retete culinare

Tiramisu nu va mai fi o dilema pentru voi si veti vedea cat de simplu si rapid se poate prepara.
Tiramisu nu va mai fi o dilema pentru voi si veti vedea cat de simplu si rapid se poate prepara. Garantat nu veti fi dezamagiti de rezultat!

Ingrediente

* 350 g crema mascarpone

* 40 g zahar pudra

* 5 linguri lichior de cafea

* 200 ml cafea

* 450 ml frisca lichida

* 200 g piscoturi

* cacao



Mod de preparare

Aveti nevoie de o forma de cozonac sau de mai multe in functie de cantitatea pe care o pregatiti. Tava sau forma de cozonac se tapeteaza cu o folie de nylon.

3 linguri de cafea, zaharul si crema mascarpone se amestca bine cu o lingura.

Frisca se bate bine cu 3 linguri de lichior. Dupa ce se ingroasa se amesteca bine cu mascarpone.

Jumatate din cantitatea obtinuta se pune in tava.

Intr-un castron se pun cafeaua si lichiorul si se adauga 100 g de piscoturi.

Se pun peste crema din forma si se adauga apoi si restul de crema.

Restul de piscoturi se inmoaie si ele in cafea si lichior si se pun deasupra.

Se tine la frigider cateva ore si se serveste cu fructe sau cu ciocolata rasa.

Pofta buna!

Sursa: Delly.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri