Ingrediente
- 3 linguri otet
- ½ lingura de ulei de susan
- 250 g somon afumat
- 1 lingurita de ghimbir
- un sfert de ceasca de praz taiat marunt
- sare
- piper
- zahar
- 1 castravete
Mod de preparare
Castravetele se curata si se taie in fasii de aproximativ 5 cm lungime. Se pun intr-un vas toate ingredientele cu exceptia somonului si se tin la frigider pentru 40 de minute.
Somonul se taie in felii cam de 5 x 10 cm fiecare felie.
Salata se pune pe aceste felii si se ruleaza. Aceste rulouri se tin la frigider pana se servesc.
Este de preferat sa le acoperiti cu o folie de plastic cat stau la rece.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară