Ingrediente
- 3 linguri otet
- ½ lingura de ulei de susan
- 250 g somon afumat
- 1 lingurita de ghimbir
- un sfert de ceasca de praz taiat marunt
- sare
- piper
- zahar
- 1 castravete
Mod de preparare
Castravetele se curata si se taie in fasii de aproximativ 5 cm lungime. Se pun intr-un vas toate ingredientele cu exceptia somonului si se tin la frigider pentru 40 de minute.
Somonul se taie in felii cam de 5 x 10 cm fiecare felie.
Salata se pune pe aceste felii si se ruleaza. Aceste rulouri se tin la frigider pana se servesc.
Este de preferat sa le acoperiti cu o folie de plastic cat stau la rece.
Pofta buna!
Sursa: Delly.ro
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?