Biscuitei cu ciocolata

12:06, 9 Iunie 2010 publicat în Retete culinare

Un desert delicios si romantic!

Timp de preparare: 42 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru compozitia biscuiteilor:

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...
  • 150 g zahar pudra,
  • 75 g unt,
  • 50 g faina,
  • 100 g ciocolata rasa fin,
  • 150 g ciocolata,
  • 3 albusuri de ou,
  • 1 praf de sare.

Pentru glazura:

  • 150 g zahar glace,
  • 2-3 linguri de apa.

Mod de preparare:

Se bat albusurile cu sarea. Se incorporeaza zaharul si se bate in continuare. Se adauga treptat faina, ciocolata rasa si untul (care trebuie topit inainte).
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune amestecul intr-un sprit cu care se formeaza nuci de dimensiunea unei monede medii (diametru: 2,5 cm), pe o tava cu hartie de copt.
Se scot dupa 12 minute si se lasa la racit.
Se taie ciocolata in bucatele si se topeste pe baie de abur. Se garniseste un biscuitel cu ciocolata topita si se acopera cu celalalt biscuitel.
Se glazureaza biscuiteii si se lasa la racit.
Pofta Buna!


O reteta propusa de: ALISS HATMANU (delly000201)

Citeste si:
Ceai și cafea pentru momente din viață
Ceai și cafea pentru momente...

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri