Timp de preparare: 42 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pentru compozitia biscuiteilor:
- 150 g zahar pudra,
- 75 g unt,
- 50 g faina,
- 100 g ciocolata rasa fin,
- 150 g ciocolata,
- 3 albusuri de ou,
- 1 praf de sare.
Pentru glazura:
- 150 g zahar glace,
- 2-3 linguri de apa.
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune amestecul intr-un sprit cu care se formeaza nuci de dimensiunea unei monede medii (diametru: 2,5 cm), pe o tava cu hartie de copt.
Se scot dupa 12 minute si se lasa la racit.
Se taie ciocolata in bucatele si se topeste pe baie de abur. Se garniseste un biscuitel cu ciocolata topita si se acopera cu celalalt biscuitel.
Se glazureaza biscuiteii si se lasa la racit.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: ALISS HATMANU (delly000201)
Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?