Un desert delicios si romantic!

Timp de preparare: 42 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Pentru compozitia biscuiteilor:

  • 150 g zahar pudra,
  • 75 g unt,
  • 50 g faina,
  • 100 g ciocolata rasa fin,
  • 150 g ciocolata,
  • 3 albusuri de ou,
  • 1 praf de sare.

Pentru glazura:

  • 150 g zahar glace,
  • 2-3 linguri de apa.

Mod de preparare:

Se bat albusurile cu sarea. Se incorporeaza zaharul si se bate in continuare. Se adauga treptat faina, ciocolata rasa si untul (care trebuie topit inainte).
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune amestecul intr-un sprit cu care se formeaza nuci de dimensiunea unei monede medii (diametru: 2,5 cm), pe o tava cu hartie de copt.
Se scot dupa 12 minute si se lasa la racit.
Se taie ciocolata in bucatele si se topeste pe baie de abur. Se garniseste un biscuitel cu ciocolata topita si se acopera cu celalalt biscuitel.
Se glazureaza biscuiteii si se lasa la racit.
Pofta Buna!


O reteta propusa de: ALISS HATMANU (delly000201)

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri