Timp de preparare: 42 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
Pentru compozitia biscuiteilor:
- 150 g zahar pudra,
- 75 g unt,
- 50 g faina,
- 100 g ciocolata rasa fin,
- 150 g ciocolata,
- 3 albusuri de ou,
- 1 praf de sare.
Pentru glazura:
- 150 g zahar glace,
- 2-3 linguri de apa.
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Se pune amestecul intr-un sprit cu care se formeaza nuci de dimensiunea unei monede medii (diametru: 2,5 cm), pe o tava cu hartie de copt.
Se scot dupa 12 minute si se lasa la racit.
Se taie ciocolata in bucatele si se topeste pe baie de abur. Se garniseste un biscuitel cu ciocolata topita si se acopera cu celalalt biscuitel.
Se glazureaza biscuiteii si se lasa la racit.
Pofta Buna!
O reteta propusa de: ALISS HATMANU (delly000201)
Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară