Timp de preparare: 40 min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 4 oua ,
- 2 linguri faina,
- 2 linguri amidon,
- 100 g maioneza,
- 1 varf cutit sare,
- verdeata(sau broccoli),
- 100 g masline fara samburi,
- 100 ml ulei,
- 100 de g crema de branza
- 300 de grame file somon afumat
Se amesteca ouale cu faina, amidonul, maioneza,sare si piper.Se adauga o parte din verdeata taiata marunt. In tava de copt (eu am folosit una cu dimensiunile 24*34 cm), se aseaza hartie de copt si se intinde compozitia. Cu lingurita de ceai se aseaza mici gramezi de verdeata taiata marunt (sau broccoli oparit). Se aseaza si maslinele taiate inele in randuri. Se introduce la cuptor 7-10 minute la 180-200 de grade. Cand este gata se rastoarna pe un planseu, partea de dinauntru va fi acum exteriorul ruladei. Se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi fileul de peste. Apoi se stropeste cu lamaie. Se ruleaza. Se lasa doua ore la frigider.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)
Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?