Un aperitiv savuros si extrem de apetisant.

Timp de preparare: 40 min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 4 oua ,
  • 2 linguri faina,
  • 2 linguri amidon,
  • 100 g maioneza,
  • 1 varf cutit sare,
  • verdeata(sau broccoli),
  • 100 g masline fara samburi,
  • 100 ml ulei,
  • 100 de g crema de branza
  • 300 de grame file somon afumat

Mod de preparare:
Se amesteca ouale cu faina, amidonul, maioneza,sare si piper.Se adauga o parte din verdeata taiata marunt. In tava de copt (eu am folosit una cu dimensiunile 24*34 cm), se aseaza hartie de copt si se intinde compozitia. Cu lingurita de ceai se aseaza mici gramezi de verdeata taiata marunt (sau broccoli oparit). Se aseaza si maslinele taiate inele in randuri. Se introduce la cuptor 7-10 minute la 180-200 de grade. Cand este gata se rastoarna pe un planseu, partea de dinauntru va fi acum exteriorul ruladei. Se intinde crema de branza pe toata suprafata foii, apoi fileul de peste. Apoi se stropeste cu lamaie. Se ruleaza. Se lasa doua ore la frigider.
Pofta buna!



O reteta propusa de: Alina-Ioana Vacaru (tasia2009)

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri