IN ACEST ARTICOL:
Se ia un pui frumos, curat, spalat si bine uscat. La final, te lingi pe degete, dar nu prea poti direct, pentru ca are si sos de bulion si multe condimente. Garnitura de care vreti - eu am ales un piure clasic. Se bea un pahar de vin rosu, demisec ori chiar si bere.

Timp de preparare: 40 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • un pui frumos,
  • sos de bulion,
  • ulei,
  • sare,
  • condimente - piper, coriandru, ghimbir, nucsoara, oregano, 2 cuisoare
  • un pahar de vin alb,
  • 2 catei de usturoi, intregi, cu coaja, taiem numai motul tare

Mod de preparare:

Cu mana unsa luam din fiecare condiment si ungem puiul pregatit - adica usor prefiert, in apa cu sare, apoi clatit bine si uscat cu un servet curat, - si pe din afara si pe dinauntru cu fiecare dintre condimentele mentionate, apoi il punem intr-o cratita confortabila, cu ulei si putina apa. Verificam, prin intoarcerea lui de pe o parte pe alta, cum se prezinta, apoi, dupa 20 minute, punem si sosul bun de bulion si paharul de vin alb, precum si cei doi catei de usturoi. Cand e gata de servit, avem si piureul clasic cu unt si lapte, ca garnitura, alaturi un castravecior murat si un pahar de bere rece, ori unul de vin rosu, la temperatura camerei. Pofta buna

Aceasta reteta participa la concursul "Castiga electrocasnice pentru bucataria ta!" Participa si tu! Click aici pentru detalii.

O reteta propusa de: natalia ionescu (natalita)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri