Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2Kg de urzici fierte;
- 4 oua;
- 1 pachet foietaj pt. placinta;
- 2 cuburi margarina sau unt
- 2-3 cepe;
- 1/2 cana ulei
Mod de preparare:
Urzicile se fierb (eventual cu o zi inainte de preparare),se scurg foarte foarte bine.Preparare: se calesc- ceapa in ulei, urzicile impreuna cu 2-3 linguri de faina si se lasa sa se raceasca.Se adauga 3 oua in compozitia racita.
Se unge o tava cu margarina/unt,se aseaza o foaie de foietaj se adauga compozitia de urzici, ca apoi sa se acopere totul cu cea de-a II-a foie( de foietaj). Se unge cu ou pe deasupa si se introduce in cuptor pentru aproximativ 30 de minute la foc mediu.
O reteta propusa de: Monica Ileana Calinoiu (1977)
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9