Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2Kg de urzici fierte;
- 4 oua;
- 1 pachet foietaj pt. placinta;
- 2 cuburi margarina sau unt
- 2-3 cepe;
- 1/2 cana ulei
Mod de preparare:
Urzicile se fierb (eventual cu o zi inainte de preparare),se scurg foarte foarte bine.Preparare: se calesc- ceapa in ulei, urzicile impreuna cu 2-3 linguri de faina si se lasa sa se raceasca.Se adauga 3 oua in compozitia racita.
Se unge o tava cu margarina/unt,se aseaza o foaie de foietaj se adauga compozitia de urzici, ca apoi sa se acopere totul cu cea de-a II-a foie( de foietaj). Se unge cu ou pe deasupa si se introduce in cuptor pentru aproximativ 30 de minute la foc mediu.
O reteta propusa de: Monica Ileana Calinoiu (1977)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară