O reteta inedita de sezon!

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 2Kg de urzici fierte;
  • 4 oua;
  • 1 pachet foietaj pt. placinta;
  • 2 cuburi margarina sau unt
  • 2-3 cepe;
  • 1/2 cana ulei

Mod de preparare:

Urzicile se fierb (eventual cu o zi inainte de preparare),se scurg foarte foarte bine.

Preparare: se calesc- ceapa in ulei, urzicile impreuna cu 2-3 linguri de faina si se lasa sa se raceasca.Se adauga 3 oua in compozitia racita.

Se unge o tava cu margarina/unt,se aseaza o foaie de foietaj se adauga compozitia de urzici, ca apoi sa se acopere totul cu cea de-a II-a foie( de foietaj). Se unge cu ou pe deasupa si se introduce in cuptor pentru aproximativ 30 de minute la foc mediu.


O reteta propusa de: Monica Ileana Calinoiu (1977)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri