Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2Kg de urzici fierte;
- 4 oua;
- 1 pachet foietaj pt. placinta;
- 2 cuburi margarina sau unt
- 2-3 cepe;
- 1/2 cana ulei
Mod de preparare:
Urzicile se fierb (eventual cu o zi inainte de preparare),se scurg foarte foarte bine.Preparare: se calesc- ceapa in ulei, urzicile impreuna cu 2-3 linguri de faina si se lasa sa se raceasca.Se adauga 3 oua in compozitia racita.
Se unge o tava cu margarina/unt,se aseaza o foaie de foietaj se adauga compozitia de urzici, ca apoi sa se acopere totul cu cea de-a II-a foie( de foietaj). Se unge cu ou pe deasupa si se introduce in cuptor pentru aproximativ 30 de minute la foc mediu.
O reteta propusa de: Monica Ileana Calinoiu (1977)
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!