Timp de preparare: 90 min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 5 oua
- 3 portocale
- 150 g migdale
- 200 g zahar
- 100 g faina
- 100 ml cafea
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma albicioasa.Peste ele se pune coaja rasa de la portocale (aprox. 150g ) , migdalele macinate fin , cafeaua, scortisoara si faina. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient cu o lingura de lemn. In compozitia rezultata se incorporeaza amestecand usor albusurile batute spuma tare .
Portocale se storc si se strecoara sucul.Acesta se pune la fiert cu 3 linguri de zahar.
Se insiropeaza prajitura cu acest suc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: gaby gaby (gaby_s_blog)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară