Timp de preparare: 90 min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 5 oua
- 3 portocale
- 150 g migdale
- 200 g zahar
- 100 g faina
- 100 ml cafea
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma albicioasa.Peste ele se pune coaja rasa de la portocale (aprox. 150g ) , migdalele macinate fin , cafeaua, scortisoara si faina. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient cu o lingura de lemn. In compozitia rezultata se incorporeaza amestecand usor albusurile batute spuma tare .
Portocale se storc si se strecoara sucul.Acesta se pune la fiert cu 3 linguri de zahar.
Se insiropeaza prajitura cu acest suc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: gaby gaby (gaby_s_blog)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro