IN ACEST ARTICOL:
un desert delicios!

Timp de preparare: 90 min

Dificultate: medie

Ingrediente:

  • 5 oua
  • 3 portocale
  • 150 g migdale
  • 200 g zahar
  • 100 g faina
  • 100 ml cafea
  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma albicioasa.Peste ele se pune coaja rasa de la portocale (aprox. 150g ) , migdalele macinate fin , cafeaua, scortisoara si faina. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient cu o lingura de lemn. In compozitia rezultata se incorporeaza amestecand usor albusurile batute spuma tare .

Se pune compozitia intr-o tava tapetata si se da la cuptor la foc mic aprox. 1 ora pana se desprinde usor de pe margini.

Portocale se storc si se strecoara sucul.Acesta se pune la fiert cu 3 linguri de zahar.
Se insiropeaza prajitura cu acest suc.

Pofta buna!


O reteta propusa de: gaby gaby (gaby_s_blog)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri