Timp de preparare: 90 min
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 5 oua
- 3 portocale
- 150 g migdale
- 200 g zahar
- 100 g faina
- 100 ml cafea
- 1 lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Se separa ouale. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin spuma albicioasa.Peste ele se pune coaja rasa de la portocale (aprox. 150g ) , migdalele macinate fin , cafeaua, scortisoara si faina. Se amesteca bine dupa fiecare ingredient cu o lingura de lemn. In compozitia rezultata se incorporeaza amestecand usor albusurile batute spuma tare .
Portocale se storc si se strecoara sucul.Acesta se pune la fiert cu 3 linguri de zahar.
Se insiropeaza prajitura cu acest suc.
Pofta buna!
O reteta propusa de: gaby gaby (gaby_s_blog)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei