Timp de preparare: 120 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga mazare congelata 250 g,
- 1 punga fasole verde 250g,
- 2-3 cartofi mijlocii taiati rondele,
- 2-3 rosii din conserva sau prospete,taiate de asemenea rondele sau felii,
- 2 ardei grasi de preferat culori diferite, taiati fideluta
- optional 100g spanac congelat sau proaspat.
Mod de preparare:
Se aseaza in vasul termorezistent in straturi, incepand cu cartofii, iar restul legumelor se distribuie alternativ. Se adauga vegeta sau sare dupa preferinta, piper si plante aromatice: cimbru, oregano, busuioc, maghiran. Se adauga un strop de ulei, se acopera cu capacul si se da la cuptor la foc potrivit. Spre final, luati capacul vasului, adaugati patrunjel si/sau marar proaspat si mai lasati la cuptor fara capac circa 10 minute. Se poate adauga smantana in momentul servirii! Pofta buna!
O reteta propusa de: ghita simona (simona_for_you_2006)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară