Timp de preparare: 120 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga mazare congelata 250 g,
- 1 punga fasole verde 250g,
- 2-3 cartofi mijlocii taiati rondele,
- 2-3 rosii din conserva sau prospete,taiate de asemenea rondele sau felii,
- 2 ardei grasi de preferat culori diferite, taiati fideluta
- optional 100g spanac congelat sau proaspat.
Mod de preparare:
Se aseaza in vasul termorezistent in straturi, incepand cu cartofii, iar restul legumelor se distribuie alternativ. Se adauga vegeta sau sare dupa preferinta, piper si plante aromatice: cimbru, oregano, busuioc, maghiran. Se adauga un strop de ulei, se acopera cu capacul si se da la cuptor la foc potrivit. Spre final, luati capacul vasului, adaugati patrunjel si/sau marar proaspat si mai lasati la cuptor fara capac circa 10 minute. Se poate adauga smantana in momentul servirii! Pofta buna!
O reteta propusa de: ghita simona (simona_for_you_2006)
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro