Timp de preparare: 120 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 punga mazare congelata 250 g,
- 1 punga fasole verde 250g,
- 2-3 cartofi mijlocii taiati rondele,
- 2-3 rosii din conserva sau prospete,taiate de asemenea rondele sau felii,
- 2 ardei grasi de preferat culori diferite, taiati fideluta
- optional 100g spanac congelat sau proaspat.
Mod de preparare:
Se aseaza in vasul termorezistent in straturi, incepand cu cartofii, iar restul legumelor se distribuie alternativ. Se adauga vegeta sau sare dupa preferinta, piper si plante aromatice: cimbru, oregano, busuioc, maghiran. Se adauga un strop de ulei, se acopera cu capacul si se da la cuptor la foc potrivit. Spre final, luati capacul vasului, adaugati patrunjel si/sau marar proaspat si mai lasati la cuptor fara capac circa 10 minute. Se poate adauga smantana in momentul servirii! Pofta buna!
O reteta propusa de: ghita simona (simona_for_you_2006)
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse