Timp de preparare: 15 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- o varza
- 1 morcov
- 1 castravete
- 1 ardei gras rosu
- cateva fire de ceapa verde
- 1 leg.marar
- cateva fire de patrunjel
- sare,ulei si otet
Mod de preparare:
Varza se curata de frunzele vestede, se taie in bucati si apoi se toaca.
Morcovul il dap prin razatoarea mare, castravetele il taiem in doua si apoi felii, ardeiul gras la fel ca si castravetele, ceapa o taiem rondele iar mararul si patrunjelul le tocam ca pentru mancare.
Se pun toate intr-un castron si peste ele se adauga sarea ,uleiul si otetul dupa gust.
O reteta propusa de: butincu denisa (delly002281)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?