Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!
Ingrediente:
- 200 gr ciocolata
- 100 gr unt
- 3 galbenusuri de oaua
- 100 ml de smantana lichida (pentru gatit)
- 50 ml de brandy
- 50 gr zahar pudra
- 100 gr cacao
Mod de preparare
Topiti ciocolata in baie de abur. Cand este gata se adauga untul, apoi smantana lichida si apoi coniacul si zaharul. Amestecam totul pana cand consistenta devina foarte fina. Apoi il luam de pe foc. Dupa 10 minute, amestecul este gata pentru modelat. Portionati cu ajutorul unei linguri si modelati sub forma sferica (cam cat o nuca micuta). Presarati cacao si lasati la racit cateva ore.Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare