Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!
Ingrediente:
Ce este parfumeria de nișă?

- 200 gr ciocolata
- 100 gr unt
- 3 galbenusuri de oaua
- 100 ml de smantana lichida (pentru gatit)
- 50 ml de brandy
- 50 gr zahar pudra
- 100 gr cacao
Mod de preparare
Topiti ciocolata in baie de abur. Cand este gata se adauga untul, apoi smantana lichida si apoi coniacul si zaharul. Amestecam totul pana cand consistenta devina foarte fina. Apoi il luam de pe foc. Dupa 10 minute, amestecul este gata pentru modelat. Portionati cu ajutorul unei linguri si modelati sub forma sferica (cam cat o nuca micuta). Presarati cacao si lasati la racit cateva ore.Coacăzul negru: un tonic general cu efecte miraculoase

Pofta buna!
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?