Simplu de pregatit dar rezultatul este foarte delicios!
Ingrediente:
- 200 gr ciocolata
- 100 gr unt
- 3 galbenusuri de oaua
- 100 ml de smantana lichida (pentru gatit)
- 50 ml de brandy
- 50 gr zahar pudra
- 100 gr cacao
Mod de preparare
Topiti ciocolata in baie de abur. Cand este gata se adauga untul, apoi smantana lichida si apoi coniacul si zaharul. Amestecam totul pana cand consistenta devina foarte fina. Apoi il luam de pe foc. Dupa 10 minute, amestecul este gata pentru modelat. Portionati cu ajutorul unei linguri si modelati sub forma sferica (cam cat o nuca micuta). Presarati cacao si lasati la racit cateva ore.Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei