Pui pe pat de fructe uscate

12:05, 3 Mai 2010 publicat în Retete culinare

Aroma delicioasa a fructelor uscate se potriveste perfect cu savoarea puiului.

Aroma delicioasa a fructelor uscate se potriveste perfect cu savoarea puiului.

Timp de preparare: 100 minute

Citeste si:
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine noi și primește un vot de încredere de...
LONCOLOR ULTRA îmbracă haine...

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...
  • 1 1/2 kg pui
  • 100 gr piersici uscate
  • 50 gr de prune uscate
  • 50 gr migdale prajite
  • 50 gr fistic (decojit)
  • jumatate de baton de scortisoara
  • o para
  • 50gr brandy/ cognac
  • sare

Mod de preparare:

Intr-o tava se pun piersicile, prunele, fisticul, migdalele, para tocata. Deasupra se pune puiul sarat. Turnam si brandy-ul si dam la cuptor la foc mediu timp de 90 de minute.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri