Aroma delicioasa a fructelor uscate se potriveste perfect cu savoarea puiului.
Timp de preparare: 100 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 1/2 kg pui
- 100 gr piersici uscate
- 50 gr de prune uscate
- 50 gr migdale prajite
- 50 gr fistic (decojit)
- jumatate de baton de scortisoara
- o para
- 50gr brandy/ cognac
- sare
Mod de preparare:
Intr-o tava se pun piersicile, prunele, fisticul, migdalele, para tocata. Deasupra se pune puiul sarat. Turnam si brandy-ul si dam la cuptor la foc mediu timp de 90 de minute.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară