Cu parmezan ras deasupra peste placinta calda se mai baga la cuptor inca maxim 5 minute, destul pana se topeste cascavalul si intra in aluat, dandu-i iz de branza.
Placinta ori de care ar fi este buna fierbinte. Asta nu inseamna sa o tai imediat, pentru ca se sfarama aluatul si strici fasonul. Asa ca ai putintica rabdare, neicusorule (cum ar zice ilustrul dramaturg).
Prea multa rabdare, totusi strica, timp in care miasmele te imbata pe tine si pe toti vecinii.
Indrazneste si taie o felie zdravana de placinta.
Zice lumea ca pestele nu se serveste cu muraturi – gogosari si castraveti in otet. Aiurea, nici nu stiu ce pierd cei care se iau dupa ce zice lumea. Pune si niste vin alb demisec in 2 pahare cu picior si invita-ti consoarta la masa. O vei da gata cu siguranta.
Pofta buna frati gurmanzi de pretutindeni, oriunde va veti afla pe mapamond ! Nu ezitati sa experimentati. Nu va va parea rau. Veti manca ceva gustos, sanatos si usor pentru stomac, care se va odihni linistit peste noapte.
Era sa uit ! Ceapa verde este de preferat in aceasta reteta. Poate fi pusa numai ceapa verde sau si ceapa uscata. Daca folosesti ceapa uscata este bine sa o unduiesti putin prin ulei de masline, ca sa-i mai scoti din apa, altfel placinta va iesi cam moale.
Ultimul secret de azi ! Nu manca toata placinta seara. Lasa si pentru dimineata urmatoare. Vei avea o mare surpriza – placinta s-a macerat si bucata reincalzita la microunde emana miasme de nedescris.
Sursa: muncaprotejata.wordpress.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară