Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- usturoi,
- sfecla rosie,
- morcov,
- spanac(alte verdeturi),
- ulei,
- sare,
- iaurt.
Mod de preparare:
1-2 capatani de usturoi se curata si se pune cu una din legumele care vor da culoare, sare si 50 ml ulei. se mixeaza cu blenderul. Va garantez ca musafirii vor fi incantati de culori si gust.
O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor