Timp de preparare: 20 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- usturoi,
- sfecla rosie,
- morcov,
- spanac(alte verdeturi),
- ulei,
- sare,
- iaurt.
Mod de preparare:
1-2 capatani de usturoi se curata si se pune cu una din legumele care vor da culoare, sare si 50 ml ulei. se mixeaza cu blenderul. Va garantez ca musafirii vor fi incantati de culori si gust.
O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.