Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 l frisca lichida
- 3 kiwi
- 2 banane
- 500 g capsuni
- o esenta de rom
- 400 g piscoturi
Mod de preparare:
Pregatesti frisca lichida si o dai la frigider pana cand o folosesti.Tai fructele cubulete din care pastrezi cateva pentru decor(de exemplu 1-2 capsuni si cateva fasii de kiwi). Insiropezi piscoturile (in cafea simpla si cateva picaturi esenta de rom) si asezi un strat pe un platou, apoi pui frisca peste care presori capsunile si le acoperi si pe acestea cu frisca.Asezi al 2-lea rand de piscoturi, pui frisca, kiwi procedand ca la primul strat. Al 3-lea strat il acoperi cu frisca, pui banane, dupa care acoperi iar cu frisca si ornezi.O reteta propusa de: Raluca Budu (ralucutza93)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?