Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 pastarnac,
- 1 capatana de usturoi,
- 300 ml smantana,
- 4 galbenusuri de ou,
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumuieste cat e nevoie si se adauga morcov, ceapa, pastarnac, sare. Cand au fiert toate se scot din apa si pieptul se toaca in fasii mici si se pune inapoi in oala. Dupa ce s-a racorit (racit) putin supa se adauga usturoi pisat si smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară