Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui,
- 1 morcov,
- 1 ceapa,
- 1 pastarnac,
- 1 capatana de usturoi,
- 300 ml smantana,
- 4 galbenusuri de ou,
- sare dupa gust.
Mod de preparare:
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert in 4 litri apa. Se spumuieste cat e nevoie si se adauga morcov, ceapa, pastarnac, sare. Cand au fiert toate se scot din apa si pieptul se toaca in fasii mici si se pune inapoi in oala. Dupa ce s-a racorit (racit) putin supa se adauga usturoi pisat si smantana amestecata cu galbenusurile de ou.
O reteta propusa de: lacramioara istratoae (lilu)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?