Timp de preparare: 45 - min
 
 Dificultate: redusa
 
 Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 pulpe de iepure (de casa), dezosate,
 - 8 buc. porumb (mici),
 - 1 cutie de sparanghel,
 - 300 ml. lapte de nuca de cocos,
 - 2 linguri suc de lamaie,
 - 2 linguri praf de curry rosu,
 - cateva tulpini de arpagic,
 - 1/2 manunchi de coriandru verde,
 - 4 linguri ulei de masline,
 - sare,
 - piper;
 
Mod de preparare:
 1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
 2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
 3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
 4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.
 
 
 O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei