Folosirea ingredientului indian curry rosu da preparatului un gust oriental.

Timp de preparare: 45 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente (pentru 4 portii):

  • 4 pulpe de iepure (de casa), dezosate,
  • 8 buc. porumb (mici),
  • 1 cutie de sparanghel,
  • 300 ml. lapte de nuca de cocos,
  • 2 linguri suc de lamaie,
  • 2 linguri praf de curry rosu,
  • cateva tulpini de arpagic,
  • 1/2 manunchi de coriandru verde,
  • 4 linguri ulei de masline,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare:
1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.

O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Iepure cu curry rosu.