Timp de preparare: 45 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente (pentru 4 portii):
- 4 pulpe de iepure (de casa), dezosate,
- 8 buc. porumb (mici),
- 1 cutie de sparanghel,
- 300 ml. lapte de nuca de cocos,
- 2 linguri suc de lamaie,
- 2 linguri praf de curry rosu,
- cateva tulpini de arpagic,
- 1/2 manunchi de coriandru verde,
- 4 linguri ulei de masline,
- sare,
- piper;
Mod de preparare:
1.Se spala porumbul si se fierbe in apa sarata cca. 7 minute.
2.Se scurge de suc sparanghelul din conserva.
3.Se taie carnea de iepure in cubulete si se frige in ulei de masline , pe toate partile,pana cand se rumeneste. Se adauga laptele de cocos, sucul de lamaie si praful de curry si se fierb impreuna 5-7 minute. Se adauga porumbul si se mai fierbe 5 minute,sare, piper, apoi sparanghelul si , din nou, se mai fierbe 5 minute.
4.Preparatul se serveste fierbinte cu arpagic taiat bucati mici si coriandru tocat foarte fin,ambele presarate peste carne.
O reteta propusa de: Maria Vekas (Tracy)
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor