ghid pentru o viaţă împlinită

Friptura inabusita cu lamaie

Friptura din file de pui si muschi de vitel

Timp de preparare: 15 min. - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1kg.piept pui dezosat,
  • 1kg.muschi vitel,
  • 2l supa de pui,
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 2 foi dafin,
  • 1lingurita boabe de piper,
  • 2morcovi,
  • 100gr. margarina,
  • 200gr. de mazare,
  • 4galbenusuri,
  • zahar - o lingurita,
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune la fiert supa cu coaja de la lamaie, foile de dafin si piperul. Adaugi carnea de vitel si lasi sa fiarba inabusit 25 min. si o scoti. Carnea de pui se adauga in supa si se fierbe 15 min. si se scoate. Morcovii curatati se taie rondele si se pun la fiert (intr-o craticioara) cu mazarea si putina sare .Topesti margarina si bati galbenusurile intr-un vas pe bain-marie cu margarina si supa adaugi sucul de lamaie si zaharul. SE POATE SERVI ALATURI DE GARNITUIRA DE CARTOFI NATUR. POFTA BUNA !

O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Friptura inabusita cu lamaie.

Retete culinare similare



friptura(???)inabusita cu lamaie. (1 comentariu, 542 vizualizari)
reteta mentioneaza doar fierberea inabusita a carnii in supa. unde e...friptura? cum se procedeaza? se pune ulei? se pregateste la cuptor sau nu? legumele se adauga si ele la frigerea carnii?...