Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti ulei,
- 1 ceasca zahar,
- 3/4 ceasca suc de portocale,
- 1/2 ceasca coniac (optional),
- 1 lingurita scortisoara,
- 1 lingurita cuisoare,
- 2 lingurite amoniac stins cu suc de portocale,
- 5 linguri gris,
- 1 kg faina.
Mod de preparare:
1) Se amesteca uleiul cu zaharul, se adauga scortisoara, cuisoarele, sucul de portocale in care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grisul si la sfarsit faina.
2) Se framanta bine. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale.
3) Se modeleaza covrigeii rotunzi si se presara cu susan.
4) Se coc la un foc potrivit 30-40 minute.
O reteta propusa de: alexandra neagu (delly002054)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?