Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti ulei,
- 1 ceasca zahar,
- 3/4 ceasca suc de portocale,
- 1/2 ceasca coniac (optional),
- 1 lingurita scortisoara,
- 1 lingurita cuisoare,
- 2 lingurite amoniac stins cu suc de portocale,
- 5 linguri gris,
- 1 kg faina.
Mod de preparare:
1) Se amesteca uleiul cu zaharul, se adauga scortisoara, cuisoarele, sucul de portocale in care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grisul si la sfarsit faina.
2) Se framanta bine. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale.
3) Se modeleaza covrigeii rotunzi si se presara cu susan.
4) Se coc la un foc potrivit 30-40 minute.
O reteta propusa de: alexandra neagu (delly002054)
5 Cosmetice cu ingrediente ecologice pe care merită să le încerci

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili