Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti ulei,
- 1 ceasca zahar,
- 3/4 ceasca suc de portocale,
- 1/2 ceasca coniac (optional),
- 1 lingurita scortisoara,
- 1 lingurita cuisoare,
- 2 lingurite amoniac stins cu suc de portocale,
- 5 linguri gris,
- 1 kg faina.
Mod de preparare:
1) Se amesteca uleiul cu zaharul, se adauga scortisoara, cuisoarele, sucul de portocale in care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grisul si la sfarsit faina.
2) Se framanta bine. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale.
3) Se modeleaza covrigeii rotunzi si se presara cu susan.
4) Se coc la un foc potrivit 30-40 minute.
O reteta propusa de: alexandra neagu (delly002054)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana