Timp de preparare: 30 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 cesti ulei,
- 1 ceasca zahar,
- 3/4 ceasca suc de portocale,
- 1/2 ceasca coniac (optional),
- 1 lingurita scortisoara,
- 1 lingurita cuisoare,
- 2 lingurite amoniac stins cu suc de portocale,
- 5 linguri gris,
- 1 kg faina.
Mod de preparare:
1) Se amesteca uleiul cu zaharul, se adauga scortisoara, cuisoarele, sucul de portocale in care s-a dizolvat amoniacul, coniacul, grisul si la sfarsit faina.
2) Se framanta bine. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale.
3) Se modeleaza covrigeii rotunzi si se presara cu susan.
4) Se coc la un foc potrivit 30-40 minute.
O reteta propusa de: alexandra neagu (delly002054)
NOU! Primer pentru scalp cu Ulei de Marula de la Wella Professionals

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?