Timp de preparare: 15 min. - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1kg.piept pui dezosat,
- 1kg.muschi vitel,
- 2l supa de pui,
- coaja de la o lamaie
- 4 linguri suc de lamaie
- 2 foi dafin,
- 1lingurita boabe de piper,
- 2morcovi,
- 100gr. margarina,
- 200gr. de mazare,
- 4galbenusuri,
- zahar - o lingurita,
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Se pune la fiert supa cu coaja de la lamaie, foile de dafin si piperul. Adaugi carnea de vitel si lasi sa fiarba inabusit 25 min. si o scoti. Carnea de pui se adauga in supa si se fierbe 15 min. si se scoate. Morcovii curatati se taie rondele si se pun la fiert (intr-o craticioara) cu mazarea si putina sare .Topesti margarina si bati galbenusurile intr-un vas pe bain-marie cu margarina si supa adaugi sucul de lamaie si zaharul. SE POATE SERVI ALATURI DE GARNITUIRA DE CARTOFI NATUR. POFTA BUNA !
O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro
Când deschizi ochii la ce se întâmplă, nu-i mai poți închide la loc – despre vot, frică și misoginie cu Ada Maria Ileana