IN ACEST ARTICOL:
Friptura din file de pui si muschi de vitel

Timp de preparare: 15 min. - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 1kg.piept pui dezosat,
  • 1kg.muschi vitel,
  • 2l supa de pui,
  • coaja de la o lamaie
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 2 foi dafin,
  • 1lingurita boabe de piper,
  • 2morcovi,
  • 100gr. margarina,
  • 200gr. de mazare,
  • 4galbenusuri,
  • zahar - o lingurita,
  • sare dupa gust

Mod de preparare:

Se pune la fiert supa cu coaja de la lamaie, foile de dafin si piperul. Adaugi carnea de vitel si lasi sa fiarba inabusit 25 min. si o scoti. Carnea de pui se adauga in supa si se fierbe 15 min. si se scoate. Morcovii curatati se taie rondele si se pun la fiert (intr-o craticioara) cu mazarea si putina sare .Topesti margarina si bati galbenusurile intr-un vas pe bain-marie cu margarina si supa adaugi sucul de lamaie si zaharul. SE POATE SERVI ALATURI DE GARNITUIRA DE CARTOFI NATUR. POFTA BUNA !


O reteta propusa de: cristy ninoka (cristyboss)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri