Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.
Timp de preparare: 10 - min
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g morcov
- o portocala
- o lamaie
- o lingurita esenta de flori de portocal
- un varf de lingurinta de sare
- o lingura de zahar pudra
- chimen (dupa gust)
Mod de preparare:
Stoarcem portocala si lamaia, turnam sucul intr-un bol si adaugam esenta se flori de portocal, sarea, zahar-ul si chimenul. La final vom pune morcovul ras.
Se serveste rece!
POFTA MARE!!!
O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)

McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei