12:08, 12 August 2009 publicat în Retete culinare

Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.

Cand ne gandim la Maroc ne imbie mirosul turbat de kebab, aroma condimentelor precum coriandru, chimen, marjoram, cea de ceapa sau de ulei de masline, mireasma mentei si a trandafirilor si evident cea de FLORI DE PORTOCAL.

Timp de preparare: 10 - min

Dificultate: redusa

Ingrediente:

Citeste si:
Zahărul de cocos: un îndulcitor sănătos chiar și pentru diabetici
Zahărul de cocos: un...
  • 500 g morcov
  • o portocala
  • o lamaie
  • o lingurita esenta de flori de portocal
  • un varf de lingurinta de sare
  • o lingura de zahar pudra
  • chimen (dupa gust)

Mod de preparare:

Stoarcem portocala si lamaia, turnam sucul intr-un bol si adaugam esenta se flori de portocal, sarea, zahar-ul si chimenul. La final vom pune morcovul ras.

Citeste si:
Terapia prin elongații poate ameliora durerile de spate și corecta...
Terapia prin elongații poate...

Se serveste rece!

POFTA MARE!!!


O reteta propusa de: arianna sabau (arianna_blue)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri